Blog

2021-es őszi cipőtrendek – a klumpa újra hódít

2021.10.06 12:11

Őszi cipők nagy választékban

A napokban már biztosan búcsút inthetünk az indián nyárnak és ezzel együtt a vékonyabb talpú, átmeneti cipőknek is. Szóval épp itt az ideje megismerkednünk a 2021-es őszi cipőtrendekkel, amik – mint minden évben – most is tartogatnak néhány csemegét és pár megunhatatlan, de újragondolt klasszikus lábbelit is.

A nagy visszatérő: a klumpa

Kezdjük máris a szezon nagy visszatérőjével, az egyébként méltatlanul hanyagolt, de rendkívül stílusos és sokoldalúan hordható klumpával. Igen, 2021 őszén a klumpa nagyon divatos lesz. Az a hátul nyitott, elől csukott, fapapucsként is „csúfolt” lábbeli, amire talán egy bizonyos korosztály úgy emlékszik, mint gyermekkora menő cipőjére, most újra előkerülhet a szekrényből. Hitted volna, hogy közel fél évszázada jelentek meg a piacon az első klumpák? Idén magasabb és alacsonyabb sarokkal is trendinek számítanak. Jöhet a klasszikus fekete és a sötétbarna, sőt, világosabb, rendhagyóbb színekkel is kiegészítheted a gardróbodat. Farmerhez alapviselet, de szoknyával is különleges összhatást kelt.

 

Kényelmes, stílusos: a vastag, gumitalpú bokacsizma

A kényelmes, hétköznapi viselet egyik alapcipője lesz a vastag, bordázott gumitalpú bokacsizma vagy térdig érő, hosszú szárú csizma. Egy ilyen cipőben tuti nem fog fázni a lábad, ráadásul, ha megfelelő minőségű cipőt választasz, esőben is bátran viselheted majd anélkül, hogy a beázástól kellene tartanod. Ajánljuk figyelmedbe a stílusos loafereket, ha kicsit elegánsabbá tennéd a megjelenésedet, illetve vess még egy pillantást márkás bokacsizmákkal teli webshopunk pazar kínálatára is!

 

Új külsővel hódítanak: a veszkócsizmák

A country stílus kedvelőinek van egy nagyszerű hírünk: idén ősszel újra visszatér a veszkócsizmák kora. A cowboyok ihlette lábbelik modernebb, stílusosabb kivitelben kerültek az üzletek polcaira. A letisztult formatervezés és a klasszikus színek helyett, idén az sem ciki, ha mintás, strasszos, fényes, neon színű veszkócsizmában indulsz útnak. Viseld hosszú vagy rövid szoknyával, mindenhogy jól áll majd!

 

Tűsarok helyett: törpesarok

Sokan megkönnyebbülten felsóhajtottak, mikor először feltűntek az idei divathetek kifutóin a mutatósabbnál mutatósabb, színes, de törpesarkú félcipők. Akik nem érzik magukat komfortosan a magassarkú cipőkben, nincs miért elkeseredjenek, mert idén ősszel nem is ezek, hanem szintén nőies, de törpesarkú társaik kerülnek a figyelem középpontjába. Vibráló színek, feltűnő minták, extra díszítések teszik még különlegesebbé ezt a modellt.

 

Abszolút irodai viselet: a loafer

A feltűnő, vastag talpak kapcsán már említést tettünk erről a kicsit megosztó típusról, ami maszkulinabb irányba vitte a 2021-es őszi cipőtrendeket. Bár első ránézésre kicsit szigorúbb hatást keltenek, a hangsúlyosabb csatokkal, strasszkövekkel, szegecsekkel díszített verziók rendkívül stílusossá teszik majd a megjelenésedet. Ezt is kár lenne kihagynod.

Webáruház készítés
borgun_hu