Blog

Kényelmes snaekerek

Szeptembertől minden napsütéses nap ajándék – sokan vélik így, és igyekeznek maximálisan kihasználni a késő nyári, kora őszi szezont arra, hogy minél több időt töltsenek a szabadban. Bár a hajnalok már csípősek, éjjelente pedig már jobban esik csukott ablaknál álomra hajtani a fejünket, napközben még számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy magunkba szippantsunk még egy keveset a természetből.

2020.08.24 15:34

Bokacsizmák

A bokacsizma, mint lábbeli típus legalább olyan nagy változatosságot mutat, mint például a szandál. Számtalan fazonban érhető el, és az egyedüli közös pont ezekben a cipőkben, hogy a felsőrészük elfedi, körülöleli a bokát. Attól függően, hogy lapos vagy magas sarkúak, cipzárasak, csatosak vagy bebújósak, hegyes vagy tompa orrúak, rengeteg alkalomra felvehetjük ezeket a cipőket, akár elegánsabb eseményekre is. Számos szettel jól mutatnak, legyen az hétköznapi, sportos, kifinomult vagy alkalmi viselet – csak az a fontos, hogy a cipőnk harmonizáljon az öltözékünkkel.

Férfi szandál

Ahogy beköszönt a tavasz, vastag téli cipőinket vékony vászoncipőkre cseréljük. Pár hónap múlva azonban már könnyű, tavaszi cipőink is forrónak, nehézkesnek hatnak. Váltsunk hát szandálra! – gondolhatják a nők, de mi a helyzet a férfiakkal? A nyári melegben minden esetben kényelmesebb egy jól szellőző szandált hordani, sok férfi mégis ódzkodik a nyitott lábbeliktől.

Régi idők nyári lábbelije – a férfi és női szandál

Szokatlan kalandra indulunk most, amelynek célja, hogy bepillantást nyerjünk a több ezer éves lábbelik világába. Nem szeretnénk előre lelőni a poént, maradjunk annyiban, hogy ebben a témában is igaz a mondás, miszerint nincsen új a nap alatt.

Kényelmi cipők tavaszra is

Szeszélyes, mint a tavaszi időjárás – nem véletlenül mondjuk ezt így, mert ebben az évszakban aztán tényleg fel kell készülnünk mindenre. Egyik percben még verőfényes napsütés van és kánikula, másikban pedig orkán erejű szél tombol, ami viharfelhőket hoz magával. A nappalok már melegek, a kora reggelek és késő esték viszont még hűvösek, így nagyon nem mindegy, hogy milyen lábbelivel indulunk útnak.

2020.03.26 08:15

Kényelmi cipők tavaszi programokhoz

Közeleg a várva várt pillanat, rügyeznek a fák, nyílnak az ibolyák, csicseregnek a madarak, érik a medvehagyma, és lassan megtelnek a piacok is zöldségekkel. Tavasz van, elővehetjük a biciklit, kezdődhet a palánták kiültetése, jöhet a friss levegőn sportolás, kirándulás, és egy fél órácskára már a kávézók teraszán is megpihenhetünk egy pohár frissítőre.

Hogy a címadó mondat minden ízében átélhető legyen, egy kis kalandozásra invitálunk Titeket a márkák dzsungelébe. Ebben a sűrű, színekben és látványban gazdag világban, hogy a fonalat ne veszítsük el, abc-sorrendben fogunk haladni.

2020.02.28 09:24

Sneaker cipő

Edzőcipő, tornacipő, sportcipő – több néven is emlegetjük a lábbelik egyik legkényelmesebb és legsokoldalúbb típusát. Ma leginkább sneaker cipők vagy sneakerek elnevezéssel illetjük ezeket rengeteg formát öltő, sokféle anyagból készülő, de minden esetben komfortos darabokat. Annak idején a futócipőt futáshoz, a teniszcipőt teniszezéshez, a tornacipőt tornázáshoz használták, ám idővel megjelentek e sportcipők utcai változatai is. Ezen egyáltalán nincs mit csodálni: a sneakerek fantasztikus tulajdonságokkal bírnak, amiből egyenesen következik, hogy egy ponton meghaladják eredeti küldetésüket, és világhódító útra indulnak. De miért is szeretjük ennyire a minőségi sneakers cipőket?

Bugatti bőrcipő

Érdekes kérdés, hogy szemben a műbőr vagy más anyagból készült cipőkkel, miért csak a bőrcipőnek jár a kiváltság, hogy ezt a két jelzőt egyszerre magáénak tudhassa? A bőr ugyanis a legrégibb anyag, amit az ember ruházat készítésére is felhasznál. A bőrcipő patinás, mert idővel besötétül és megérik: mint a jó bor, nemesebb lesz.

Divatos, márkás cipők nagy választékban

Ha Te is inkább a minőségi cipőket részesíted előnyben, biztosan nem mondunk azzal újat, hogy kiváló márkás cipőket nem csak cipőboltokból tudsz beszerezni. A szemfüles vásárlók jól tudják, hogy igazi kincsekre lehet lelni a cipő webáruházak virtuális polcain is, sőt, gyakorta megesik, hogy a megvásárolni kívánt termékekhez sokkal barátibb árakon lehet hozzájutni egy-egy webshopon. Megúszod továbbá a közlekedéssel töltött időt, a sorban állást a pénztárnál, és ameddig egy cipőbolt csak véges számú lábbelit tud forgalmazni, addig a webshopok kínálata általában sokkal színesebb, így igazi különlegességeket is találhatsz.

Alkalmi cipők férfiaknak, nőknek

Az esztétikus megjelenés feltétele, hogy harmóniát teremtsünk öltözékünkben. Ehhez nemcsak a ruhadarabjainknak kell egymáshoz passzolniuk, hanem a lábbelit is a viselet szerves részeként kell kezelnünk. A cél egy olyan egységes kép kialakítása, amelyben stílusosan és kényelmesen önmagunk lehetünk. Lehet a ruha bármilyen csodálatos, egy formavilágban, színben, fazonban rosszul megválasztott cipő esztétikai merénylet az összkép ellen. Még kritikusabb a helyzet, ha nem egy egyszerű hétköznapi sétáról vagy bevásárlásról van szó – ez esetben az idő kompromisszumokra kényszeríthet –, hanem valamilyen különlegesebb eseményről, ami alkalmi megjelenést kíván.

Cipőméretek

Ahogy a megfelelő ruhaméret kiválasztása kardinális kérdés, úgy kell fokozottan figyelnünk arra is, hogy mindig tökéletes méretű cipőt húzzunk a lábunkra. Azontúl, hogy kényelmi szempontból igen jelentős, lábunk egészségéért is sokat tehetünk, ha nem kisebb vagy nagyobb cipőbe bújtatjuk őket.
Sokan ismerjük azt a kellemetlen érzést, mikor a cipő nyomja, szorítja, töri a lábunkat.  Ha ez több órán keresztül fennáll – mert nincs módunkban megszabadulni tőle –, egy idő után olyan érzésünk lesz, mintha mindenünk fájna. És akkor az ezt követő fájó hólyagokról és lábdagadásról még nem is beszéltünk.

Női csizmák nagy választékban

Közelít a hideg tél, és ahogy forró teát szürcsölgetünk a meleg szobából kifelé nézelődve, átsuhan a gondolatainkon a kérdés, hogy vajon kellően fel vagyunk-e szerelkezve téli lábbeliket illetően. Ilyenkor tárul fel a gardróbunk ajtaja, és kerül elő a sok-sok melegebbnél melegebb cipőnk, például az imádott női csizmáink.

Megvizsgáljuk, átnézzük az előző évek során vásárolt darabokat, és konstatáljuk, hogy szükségünk van-e újra, vagy használhatjuk-e idén is a korábbiakat. Persze nem nagy titok, hogy a nők többsége legszívesebben minden évben venne egy újabb csizmát magának, már csak a vásárlás élményéért is.

Márkás cipő hosszú távra

Bizonyára sokan megtapasztalták már, hogy vannak dolgok, amiken nem érdemes spórolni, mert egyszerűen nem éri meg. A cipők is ebbe a kategóriába tartoznak. Meglehet, sokan úgy gondolják, hogy az ismeretlen jelzésű, rendkívül olcsó lábbelik megvásárlásával jól járnak, mégsem árt szembesülni az igazsággal: ez nem igaz. A képlet roppant egyszerű: a silány minőségű cipők sokkal hamarabb, akár egyetlen szezon alatt tönkremennek, így gyakrabban kell új terméket venni. Ellenben ha a prémiumminőségű lábbelik mellett tesszük le a voksunkat, könnyen megeshet, hogy akár évekig nincs szükség új cipő vásárlására. Webáruházunk kínálatát úgy állítottuk össze, hogy az általunk forgalmazott márkás cipők között mindenki megtalálja az ízlésének valót.

Férfi cipő nagy választékban

Ha cipővásárlásról van szó, a nők és a férfiak egészen más szempontok szerint választják ki a számukra ideális darabot. Ha csak minimálisan is figyelemmel kísérjük a cipőtrendeket, illetve az ehhez igazodó kínálatot, egyértelműen arra az álláspontra juthatunk, hogy míg a női cipők esetében a termékbőség, illetve a stílusbeli sokszínűség élvezi az elsőbbséget, addig a férfi cipőknél a praktikus szempontok érvényesülnek jobban. Természetesen az egyik nem zárja ki százszázalékosan a másikat: egy minőségi férfi cipő egyszerre lehet esztétikus megjelenésű, strapabíró és kényelmes. Ezekről a tulajdonságokról pedig akkor sem kell lemondanunk, ha alkalmi lábbelit vagy épp valamilyen sportos viseletet keresünk.

Rieker cipő

Ahány ember, annyi láb és cipő, ergo annyi igény. A német gyártó, a Rieker ezt pontosan tudja, és figyelembe is veszi mind a tavaszi-nyári, mind pedig az őszi-téli cipőkollekciók összeállítása közben. Akár női, akár férfi cipőt keresel, a kínálatban biztosan találsz a stílusodhoz és az adott alkalomhoz illőt.

A Tamaris Európa egyik legismertebb és legnépszerűbb cipőmárkája. A több mint fél évszázados múltra visszatekintő Wortmann Schuh-Holding részeként garantáltan minőségi, igényes, ízléses és tartós lábbelit választanak magunknak mindazok, akik e közkedvelt brand mellett teszik le a voksukat. A Tamaris évek óta bizonyítja, hogy széles körben képes kiszolgálni az igényeket, legyen szó az elegánsabb lábbelikről vagy akár a hétköznapokra szánt kényelmesebb darabokról.

 

Régóta tudjuk, hogy a nők szép cipők között érzik igazán boldognak magukat. Szeretik a mutatós lábbeliket, sőt, egyesek mintha sportot űznének abból, hogy temérdek cipőt gyűjtsenek össze gardróbjukba. Ehhez képest a férfiakról mi jut eszünkbe? Általában az, hogy van egy téli cipőjük, egy alkalmi, egy átmeneti és életviteltől függően egy sportos. Ezzel ki is merül a cipőkollekciójuk,
ám ezzel sincs semmi gond, ha az a néhány pár cipő minőségi darab, ami nemcsak mutatós, de amit viselni is nagyon jó. A férfiak kevéssé ismerik a nagy cipőmárkákat, így a többségnek, ha azt mondjuk, hogy Bugatti, hamarabb fog lelki szemei előtt egy sportautó megjelenni, mint egy bőrcipő. Pedig a Bugatti cipők közel három évtizede kitörölhetetlenül bevésték magukat a nívós cipőgyártó cégek sorába. Eleinte az igényes férfiak alkották a célközönségüket, a későbbiekben viszont cipőikkel hölgy vásárlóikat is lenyűgözték.

Webáruház készítés