Blog

A Tamaris Európa egyik legismertebb és legnépszerűbb cipőmárkája. A több mint fél évszázados múltra visszatekintő Wortmann Schuh-Holding részeként garantáltan minőségi, igényes, ízléses és tartós lábbelit választanak magunknak mindazok, akik e közkedvelt brand mellett teszik le a voksukat. A Tamaris évek óta bizonyítja, hogy széles körben képes kiszolgálni az igényeket, legyen szó az elegánsabb lábbelikről vagy akár a hétköznapokra szánt kényelmesebb darabokról.

 

Régóta tudjuk, hogy a nők szép cipők között érzik igazán boldognak magukat. Szeretik a mutatós lábbeliket, sőt, egyesek mintha sportot űznének abból, hogy temérdek cipőt gyűjtsenek össze gardróbjukba. Ehhez képest a férfiakról mi jut eszünkbe? Általában az, hogy van egy téli cipőjük, egy alkalmi, egy átmeneti és életviteltől függően egy sportos. Ezzel ki is merül a cipőkollekciójuk,
ám ezzel sincs semmi gond, ha az a néhány pár cipő minőségi darab, ami nemcsak mutatós, de amit viselni is nagyon jó. A férfiak kevéssé ismerik a nagy cipőmárkákat, így a többségnek, ha azt mondjuk, hogy Bugatti, hamarabb fog lelki szemei előtt egy sportautó megjelenni, mint egy bőrcipő. Pedig a Bugatti cipők közel három évtizede kitörölhetetlenül bevésték magukat a nívós cipőgyártó cégek sorába. Eleinte az igényes férfiak alkották a célközönségüket, a későbbiekben viszont cipőikkel hölgy vásárlóikat is lenyűgözték.

Webáruház készítés