Blog

Minőségi cipők az irodában is

Tudod, mit takar a business casual stílus fogalma? Hogy mit ajánlott felvenned a munkahelyedre, egy állásinterjúra, ha elegáns, mégis kényelmes öltözékben töltenéd az időd? Tudod, milyen minőségi cipők passzolnak pl. a busniess casual nadrágokhoz? A következőkben átismételjük az alapfogalmakat, illetve néhány öltözködési, cipőviselési tippet is adunk azoknak, akik csak most ismerkednek a formális, de kényelmes stílussal.

Női cipők nyárra

Bár a nyár számos stílusos lábbelit tartogat a hölgyek számára, a lábszakorvosok némi tudatosságra intenek a női szandálok, flip-flopok, papucsok és vászontornacipők várva-várt időszakában is. Mert bármennyire is a világ legkényelmesebb papucsa a flip-flop, csak egy gyors bevásárláshoz vagy egy laza strandoláshoz ideális választás; ahhoz, hogy egész nap abban legyünk talpon, már nem a legjobb döntés.

Minőségi cipők szoknyákhoz

Úgy tartják, hogy ízlésről nem érdemes és nem is igazán lehet érdemben vitatkozni, hiszen mindenkinek megvan a maga preferált stílusa az öltözködést, megjelenést illetően. Mi is azon a véleményen vagyunk, hogy mindnyájan kombináljuk úgy a különféle ruhadarabokat és kiegészítőket, ahogy nekünk tetszik, mert a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, vagyis ez esetben a viseletünkben. Éppen ezért jelen blogcikkünkben nem a cipő-szoknya társítási szabályokról lesz szó (vannak ilyenek egyáltalán?), inkább csak néhány tippet szeretnénk adni a tanácstalanoknak. Íme, néhány klasszikus párosítás, amivel nem lőhetsz mellé!

Lakkcipők tisztítása

Az elmúlt években a lakkcipők újra divatba jöttek. Először csak a nemzetközi kifutókon láthattuk ezeket, majd rövid időn belül már a hazai cipőboltok polcain is feltűntek. Remekül párosíthatóak mindennapi irodai öltözékhez, de elegáns alkalmakkor sem foghatunk mellé egy pár elegáns lakkcipővel.

Kényelmi cipők nagy választékban

Nagy számban léteznek olyan cipők, amelyek a belső kidolgozásuk révén szinte mérnöki pontossággal illeszkednek a lábadra, úgy, mint Hamipipőkére az üvegcipellő. Ugyanakkor időnként olyan lábbeliket is viselünk, amelyekhez ajánlatos valamilyen betétet használni, különben megfájdul bennük a lábunk, vagy egyéb kellemetlenségeket, például izzadást okoznak. De milyen cipőbetét mellett tegyük le a voksunkat? Az elérhető széles választék megnehezítheti a döntést – olvasd el blogcikkünket, hogy könnyebben tudj választani!

Cipősszekrény

A ruhatárunkat és a cipősszekrényünket ha nem is évszakonként, de évente legalább kétszer átpakoljuk a tavaszi-nyári, illetve az őszi-téli öltözetnek megfelelően. Ahogy megyünk ki a télből, és egyre inkább melegednek a napok, a könnyedebb, szellősebb, béleletlen cipők, női szandálok szép lassan átveszik a masszív, bélelt, meleg csizmák, bakancsok helyét. Ám utóbbiakat célszerű bizonyos szabályoknak megfelelően elpakolni, ha azt szeretnénk, hogy október-novembertől kezdve ismét gond nélkül viselhessük őket. Blogcikkünkben bemutatunk néhány erre vonatkozó praktikát – olvasd el és fogadd meg őket!

Magas sarkú női cipők nagy választékban

Megoszlanak a vélemények arról, hogy egészséges-e vagy sem magas sarkú cipőt viselni. Nagyjából három csoportra tudnánk osztani a hölgyeket és magassarkú viselési szokásaikat.


2022-es cipőtrendek

Érdemes így év elején kicsit belesned a kulisszák mögé, hiszen ha idén sem akarsz lemaradni a legdivatosabb cipőkről, ajánlatos már jó előre informálódnod arról, hogy milyen színek, formák, megoldások, dekorációs elemek hódítanak majd ebben az évben. Meghökkentő modellek és nagy visszatérők egyaránt megtalálhatóak a felhozatalon, így kedvedre szemezgethetsz.

Kényelmi cipők karácsonyra

Ha te is a praktikus ajándékok híve vagy, biztosan megfordult már a fejedben, hogy milyen örömet tudnál okozni szeretteidnek, ha karácsonykor nem valami tucatajándékkal lepnéd meg őket, hanem olyan meglepetéssel, ami személyre szóló és hasznos. Cipőt adni ajándékba például kifejezetten jó ötlet, mert a kényelmes és minőségi cipőknek kortól és nemtől függetlenül mindenki örül.

Minőségi cipők

Népszerű árucikk, sikkes öltözködési darab, az elegancia első számú státuszszimbóluma, gardróbunk legbecsesebb darabja és sokak szenvedélye – a cipő. A lábbeli – amint neve is sugallja – eredeti funkciója, hogy védelmet nyújtson a láb számára a környezeti hatásokkal szemben, de viszonylag korán esztétikai szerepet is öltött, és viselője társadalmi rangjára is következtetni engedett.

Őszi cipők nagy választékban

A napokban már biztosan búcsút inthetünk az indián nyárnak és ezzel együtt a vékonyabb talpú, átmeneti cipőknek is. Szóval épp itt az ideje megismerkednünk a 2021-es őszi cipőtrendekkel, amik – mint minden évben – most is tartogatnak néhány csemegét és pár megunhatatlan, de újragondolt klasszikus lábbelit is.

Kényelmi cipők iskolakezdésre

A tanévkezdés nem éppen a legnyugalmasabb időszak a szülők életében, kiváltképp a kisiskolás korú gyerekeket nevelő családokban. Rengeteg holmit kell beszerezni szeptemberre, de szerencsére mindig kéznél van a bűvös papír, a tanszerlista, ami nélkül minden anya és apa elveszettnek és kétségbeesettnek érezné magát. Ám a sulikezdésre nemcsak a tanszereket kell maradéktalanul beszerezni, hanem más fontos dolgokat is, és ezek között előkelő helyen szerepelnek a cipők.

Minőségi cipők, minőségi táskákhoz

Régen a divatszabályok megszegése közmegítélés tárgyává tette a nőket: ízléstelennek, igénytelennek tartották, aki ilyet tesz. A cipő és a női táska összhangjára épülő divatelv, még ha nem is olyan szigorúan, de napjainkban is érvényesül, bár az ettől való eltérés esetén sem kell sűrűn felvont szemöldökök gyűrűjében szégyenkeznünk.

Férfi cipők nagy választékban

Ha régóta irigykedve nézed, hogy a hollywoodi filmsztárok micsoda lazasággal és könnyed eleganciával tudják beépíteni – akár mindennapi – öltözködésükbe is a férfi mokaszineket, itt az idő, hogy végre te is beszerezz egy-két párat ebből a rendkívül sikkes, divatos lábbeliből. Cipő webáruházunk óriási termékpalettáján természetesen minőségi és trendi férfi mokaszineket is találsz, úgyhogy érdemes szétnézned itt.

Női szandálok hatalmas választékban

Ami a ruházatot illeti, a nagy hőségben egyre kevesebb bőrfelület marad fedetten. Nincs ez másként a lábbelik esetében sem, igyekszünk minél nyitottabb és szellősebb darabokat hordani, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel vészeljük át a kánikula heteit, hónapjait. Otthon leginkább mezítláb vagy papucsban flangálunk a lakásban és a kertben, utóbbit az utcára is felvesszük, de tény, hogy a nyár legnagyobb slágere szandál.

Kényelmi cipő kismamként

A terhességgel egy sor régi dolog megváltozik. Mások lesznek a prioritások, rengeteg bevett szokást elhagyunk, és a figyelmünk olyan dolgokra koncentrálódik, amik korábban talán eszünkbe sem jutottak. Folyton arra gondolunk, hogy immár ketten vagyunk egy testben, és addig ismeretlen mértékű felelősségérzet kezd kibontakozni bennünk. Egyre inkább tudatosul bennünk, hogy ami jó a mamának, az a babának is jó.

Női cipők szoknyához

Azok a hölgyek, akik minden apró részletre odafigyelnek, biztosan tisztában vannak azzal is, hogy a szoknyák sokfélesége nem azt jelenti, hogy mindenkinek minden fazon jól áll. Ahogy nadrágot, úgy szoknyát is célszerű a testalkatunknak megfelelően választani, ráadásul az sem mindegy, hogy milyen cipővel kombináljuk ezeket. Egy ceruzaszoknyához más lábbeli illik, mint egy A-vonalúhoz, vagy legalábbis a végleges összehatást nagyban befolyásolja, ha nem egy hozzá jól passzoló cipőbe bújunk indulás előtt. A következőkben néhány tippel és konkrét példával is szolgálunk a szoknya-cipő kombinációira.

Akciós cipők

Örömmel jelentjük, hogy nálunk is megkezdődött a téli leárazás. Most igazán érdemes szétnézned pazar kínálatunkon, hiszen akár fél áron is beszerezheted a minőségi cipőket.

Férfi cipő a megfelelő zoknival

Ha azt halljuk, férfizokni-szabály szinte azonnal a szandál-zokni kombó jut eszünkbe, ami hosszú ideje megosztó, amolyan öltözködési baki a férfiak körében. De mi a helyzet azzal, ha a zoknit a csukott férfi cipők szemszögéből vizsgáljuk. Bár a zokni alsóruházatnak számít, a helyzet, hogy csak addig marad az, ameddig ki nem villan a nadrág alól. És bizony az esetek többségében kilátszik, főleg ülőpozícióban. Ezért sem mindegy, milyen minőségű, anyagú, színű zoknit választunk.

Férfi cipők öltönyhöz

A világ legegyszerűbb dolgának tűnhet egy szép öltönyhöz minőségi cipőt választanunk, de a helyzet egy fokkal összetettebb ennél. Lapulhatnak márkás cipők a szekrényünk mélyén, de ez nem jelenti azt, hogy egy stílusos öltönyhöz mindig van megfelelő lábbelink is.

Praktikus cipőtárolás otthon

A lábbelik biztonságos tárolásához szeretnénk a következőkben néhány tippet, fortélyt adni. Mindegy, hogy szezononként csak 1-2 pár sorakozik a szekrényünkben, vagy minőségi cipők egész garmadája várja, hogy reggelente ezekből válogassunk, fontos, hogy azokat a megfelelő körülmények között tároljuk. Ez nem csak azért lényeges, mert így elejét vehetjük a káosznak, a rendetlenségnek, de cipőink hosszabb élettartamúak is lehetnek, ha azokat nem csak „úgy” bevágjuk a szekrénybe vagy a dobozba.

Tamaris cipők

 

Még a nagy cipőmárkák között is kevés olyan van, amelynek ennyi jó tulajdonsága lenne, mint a kiváló Tamaris cipőknek. Összegyűjtöttünk közülük öt meggyőző érvet, amelyeket szeretnénk pontos részletekkel is alátámasztani.

Mostani bejegyzésünk főszereplője a lábbelik királynője, ami amíg világ a világ, soha nem megy ki a divatból: ő a sportcipő vagy tornacipő. Magától értetődő, hogy alapvetően a testmozgást és a kényelmet szolgálja, és az is, hogy farmerhez, melegítőhöz vagy laza nadrághoz bármelyik darab remekül passzol. Úgy is mondhatjuk, hogy két lábon járó házi kedvenc, a hosszú séták, a bevásárlás, a játszótéri szaladgálás és a ház körüli teendők elvégzésének hűséges társa. De egy jól kiválasztott hétköznapi, sportos cipő egy bátor mozdulattal ruhatárunk egzotikus fűszerévé is válhat.

A nagynevű festékgyártó cég, a Pantone, mint minden évben, a New York-i divathéten idén szeptemberben is közzétette a 2021-es tavaszi és nyári színtrendet. Az embert próbáló járványhelyzetre reagálva olyan árnyalatokat választottak, melyek ötvözik a kényelmet és a kikapcsolódást az energia szikráival, és amelyek feldobják a hangulatunkat is.

Cpőt ajándékba

Nyakunkon a karácsony, és ugyan tele vagyunk szuper ajándékötletekkel, a döntés még így is jó sok fejtörést okozhat. Egy kreatív, de egyben személyes meglepetés mindenkit felvillanyoz.
Jól ismert tény, hogy nyert ügyünk van, ha olyat választunk, ami hasznos. Még beljebb vagyunk, ha azt is tudjuk, hogy kinek mire lenne szüksége. Ha véletlenül mégsem, akkor először gondoljuk szépen végig.

A hollywoodi klasszikusok nemcsak a színészek számára hoztak világhírnevet, hanem legendás ruhadarabok és cipők divatkarrierjét is megalapozták. A népszerű filmes karakterek öltözéke rendszeresen középpontba kerül, és új divatirányzatok hullámait indítja el, amelyek legtöbbször a hétköznapi viseletünkbe is begyűrűznek.

Sneaker cipők

 

Ha mondanunk kellene egy olyan lábbelit, ami garantáltan ott van mindenki cipőszekrényében, akkor gondolkozás nélkül rávágnánk: ez bizony a sportcipő. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy öltözködésünk olyan alapdarabja, ami kortól, nemtől függetlenül ott van minden gardróbban, sokszor pedig azzal sem függ össze, hogy a sportolás elkötelezettjei vagyunk-e vagy sem.

Esküvői alkalmi cipők

Az esküvő és az azt követő lakodalom azon események közé tartozik, ahol mondhatni tort ül a formalitás. A minden ízében megtervezett ceremónia korántsem a kényelemről és a lazaságról szó, sokkal inkább jellemzi a tökéletességre való törekvés.

Férfi cipők nagy választékban

Minden férficipő egyforma. Legalábbis első ránézésre nagyon hasonlítanak egymásra, azonban ha alaposabban is szemügyre vesszük a különféle modelleket, rájöhetünk, hogy a férfi lábbelik legalább annyira változatosak, mint a női cipők.

Kényelmes snaekerek

Szeptembertől minden napsütéses nap ajándék – sokan vélik így, és igyekeznek maximálisan kihasználni a késő nyári, kora őszi szezont arra, hogy minél több időt töltsenek a szabadban. Bár a hajnalok már csípősek, éjjelente pedig már jobban esik csukott ablaknál álomra hajtani a fejünket, napközben még számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy magunkba szippantsunk még egy keveset a természetből.

2020.08.24 15:34

Bokacsizmák

A bokacsizma, mint lábbeli típus legalább olyan nagy változatosságot mutat, mint például a szandál. Számtalan fazonban érhető el, és az egyedüli közös pont ezekben a cipőkben, hogy a felsőrészük elfedi, körülöleli a bokát. Attól függően, hogy lapos vagy magas sarkúak, cipzárasak, csatosak vagy bebújósak, hegyes vagy tompa orrúak, rengeteg alkalomra felvehetjük ezeket a cipőket, akár elegánsabb eseményekre is. Számos szettel jól mutatnak, legyen az hétköznapi, sportos, kifinomult vagy alkalmi viselet – csak az a fontos, hogy a cipőnk harmonizáljon az öltözékünkkel.

Férfi szandál

Ahogy beköszönt a tavasz, vastag téli cipőinket vékony vászoncipőkre cseréljük. Pár hónap múlva azonban már könnyű, tavaszi cipőink is forrónak, nehézkesnek hatnak. Váltsunk hát szandálra! – gondolhatják a nők, de mi a helyzet a férfiakkal? A nyári melegben minden esetben kényelmesebb egy jól szellőző szandált hordani, sok férfi mégis ódzkodik a nyitott lábbeliktől.

Régi idők nyári lábbelije – a férfi és női szandál

Szokatlan kalandra indulunk most, amelynek célja, hogy bepillantást nyerjünk a több ezer éves lábbelik világába. Nem szeretnénk előre lelőni a poént, maradjunk annyiban, hogy ebben a témában is igaz a mondás, miszerint nincsen új a nap alatt.

Kényelmi cipők tavaszra is

Szeszélyes, mint a tavaszi időjárás – nem véletlenül mondjuk ezt így, mert ebben az évszakban aztán tényleg fel kell készülnünk mindenre. Egyik percben még verőfényes napsütés van és kánikula, másikban pedig orkán erejű szél tombol, ami viharfelhőket hoz magával. A nappalok már melegek, a kora reggelek és késő esték viszont még hűvösek, így nagyon nem mindegy, hogy milyen lábbelivel indulunk útnak.

2020.03.26 08:15

Kényelmi cipők tavaszi programokhoz

Közeleg a várva várt pillanat, rügyeznek a fák, nyílnak az ibolyák, csicseregnek a madarak, érik a medvehagyma, és lassan megtelnek a piacok is zöldségekkel. Tavasz van, elővehetjük a biciklit, kezdődhet a palánták kiültetése, jöhet a friss levegőn sportolás, kirándulás, és egy fél órácskára már a kávézók teraszán is megpihenhetünk egy pohár frissítőre.

Hogy a címadó mondat minden ízében átélhető legyen, egy kis kalandozásra invitálunk Titeket a márkák dzsungelébe. Ebben a sűrű, színekben és látványban gazdag világban, hogy a fonalat ne veszítsük el, abc-sorrendben fogunk haladni.

2020.02.28 09:24

Sneaker cipő

Edzőcipő, tornacipő, sportcipő – több néven is emlegetjük a lábbelik egyik legkényelmesebb és legsokoldalúbb típusát. Ma leginkább sneaker cipők vagy sneakerek elnevezéssel illetjük ezeket rengeteg formát öltő, sokféle anyagból készülő, de minden esetben komfortos darabokat. Annak idején a futócipőt futáshoz, a teniszcipőt teniszezéshez, a tornacipőt tornázáshoz használták, ám idővel megjelentek e sportcipők utcai változatai is. Ezen egyáltalán nincs mit csodálni: a sneakerek fantasztikus tulajdonságokkal bírnak, amiből egyenesen következik, hogy egy ponton meghaladják eredeti küldetésüket, és világhódító útra indulnak. De miért is szeretjük ennyire a minőségi sneakers cipőket?

Bugatti bőrcipő

Érdekes kérdés, hogy szemben a műbőr vagy más anyagból készült cipőkkel, miért csak a bőrcipőnek jár a kiváltság, hogy ezt a két jelzőt egyszerre magáénak tudhassa? A bőr ugyanis a legrégibb anyag, amit az ember ruházat készítésére is felhasznál. A bőrcipő patinás, mert idővel besötétül és megérik: mint a jó bor, nemesebb lesz.

Divatos, márkás cipők nagy választékban

Ha Te is inkább a minőségi cipőket részesíted előnyben, biztosan nem mondunk azzal újat, hogy kiváló márkás cipőket nem csak cipőboltokból tudsz beszerezni. A szemfüles vásárlók jól tudják, hogy igazi kincsekre lehet lelni a cipő webáruházak virtuális polcain is, sőt, gyakorta megesik, hogy a megvásárolni kívánt termékekhez sokkal barátibb árakon lehet hozzájutni egy-egy webshopon. Megúszod továbbá a közlekedéssel töltött időt, a sorban állást a pénztárnál, és ameddig egy cipőbolt csak véges számú lábbelit tud forgalmazni, addig a webshopok kínálata általában sokkal színesebb, így igazi különlegességeket is találhatsz.

Alkalmi cipők férfiaknak, nőknek

Az esztétikus megjelenés feltétele, hogy harmóniát teremtsünk öltözékünkben. Ehhez nemcsak a ruhadarabjainknak kell egymáshoz passzolniuk, hanem a lábbelit is a viselet szerves részeként kell kezelnünk. A cél egy olyan egységes kép kialakítása, amelyben stílusosan és kényelmesen önmagunk lehetünk. Lehet a ruha bármilyen csodálatos, egy formavilágban, színben, fazonban rosszul megválasztott cipő esztétikai merénylet az összkép ellen. Még kritikusabb a helyzet, ha nem egy egyszerű hétköznapi sétáról vagy bevásárlásról van szó – ez esetben az idő kompromisszumokra kényszeríthet –, hanem valamilyen különlegesebb eseményről, ami alkalmi megjelenést kíván.

Cipőméretek

Ahogy a megfelelő ruhaméret kiválasztása kardinális kérdés, úgy kell fokozottan figyelnünk arra is, hogy mindig tökéletes méretű cipőt húzzunk a lábunkra. Azontúl, hogy kényelmi szempontból igen jelentős, lábunk egészségéért is sokat tehetünk, ha nem kisebb vagy nagyobb cipőbe bújtatjuk őket.
Sokan ismerjük azt a kellemetlen érzést, mikor a cipő nyomja, szorítja, töri a lábunkat.  Ha ez több órán keresztül fennáll – mert nincs módunkban megszabadulni tőle –, egy idő után olyan érzésünk lesz, mintha mindenünk fájna. És akkor az ezt követő fájó hólyagokról és lábdagadásról még nem is beszéltünk.

Női csizmák nagy választékban

Közelít a hideg tél, és ahogy forró teát szürcsölgetünk a meleg szobából kifelé nézelődve, átsuhan a gondolatainkon a kérdés, hogy vajon kellően fel vagyunk-e szerelkezve téli lábbeliket illetően. Ilyenkor tárul fel a gardróbunk ajtaja, és kerül elő a sok-sok melegebbnél melegebb cipőnk, például az imádott női csizmáink.

Megvizsgáljuk, átnézzük az előző évek során vásárolt darabokat, és konstatáljuk, hogy szükségünk van-e újra, vagy használhatjuk-e idén is a korábbiakat. Persze nem nagy titok, hogy a nők többsége legszívesebben minden évben venne egy újabb csizmát magának, már csak a vásárlás élményéért is.

Márkás cipő hosszú távra

Bizonyára sokan megtapasztalták már, hogy vannak dolgok, amiken nem érdemes spórolni, mert egyszerűen nem éri meg. A cipők is ebbe a kategóriába tartoznak. Meglehet, sokan úgy gondolják, hogy az ismeretlen jelzésű, rendkívül olcsó lábbelik megvásárlásával jól járnak, mégsem árt szembesülni az igazsággal: ez nem igaz. A képlet roppant egyszerű: a silány minőségű cipők sokkal hamarabb, akár egyetlen szezon alatt tönkremennek, így gyakrabban kell új terméket venni. Ellenben ha a prémiumminőségű lábbelik mellett tesszük le a voksunkat, könnyen megeshet, hogy akár évekig nincs szükség új cipő vásárlására. Webáruházunk kínálatát úgy állítottuk össze, hogy az általunk forgalmazott márkás cipők között mindenki megtalálja az ízlésének valót.

Férfi cipő nagy választékban

Ha cipővásárlásról van szó, a nők és a férfiak egészen más szempontok szerint választják ki a számukra ideális darabot. Ha csak minimálisan is figyelemmel kísérjük a cipőtrendeket, illetve az ehhez igazodó kínálatot, egyértelműen arra az álláspontra juthatunk, hogy míg a női cipők esetében a termékbőség, illetve a stílusbeli sokszínűség élvezi az elsőbbséget, addig a férfi cipőknél a praktikus szempontok érvényesülnek jobban. Természetesen az egyik nem zárja ki százszázalékosan a másikat: egy minőségi férfi cipő egyszerre lehet esztétikus megjelenésű, strapabíró és kényelmes. Ezekről a tulajdonságokról pedig akkor sem kell lemondanunk, ha alkalmi lábbelit vagy épp valamilyen sportos viseletet keresünk.

Rieker cipő

Ahány ember, annyi láb és cipő, ergo annyi igény. A német gyártó, a Rieker ezt pontosan tudja, és figyelembe is veszi mind a tavaszi-nyári, mind pedig az őszi-téli cipőkollekciók összeállítása közben. Akár női, akár férfi cipőt keresel, a kínálatban biztosan találsz a stílusodhoz és az adott alkalomhoz illőt.

A Tamaris Európa egyik legismertebb és legnépszerűbb cipőmárkája. A több mint fél évszázados múltra visszatekintő Wortmann Schuh-Holding részeként garantáltan minőségi, igényes, ízléses és tartós lábbelit választanak magunknak mindazok, akik e közkedvelt brand mellett teszik le a voksukat. A Tamaris évek óta bizonyítja, hogy széles körben képes kiszolgálni az igényeket, legyen szó az elegánsabb lábbelikről vagy akár a hétköznapokra szánt kényelmesebb darabokról.

 

Régóta tudjuk, hogy a nők szép cipők között érzik igazán boldognak magukat. Szeretik a mutatós lábbeliket, sőt, egyesek mintha sportot űznének abból, hogy temérdek cipőt gyűjtsenek össze gardróbjukba. Ehhez képest a férfiakról mi jut eszünkbe? Általában az, hogy van egy téli cipőjük, egy alkalmi, egy átmeneti és életviteltől függően egy sportos. Ezzel ki is merül a cipőkollekciójuk,
ám ezzel sincs semmi gond, ha az a néhány pár cipő minőségi darab, ami nemcsak mutatós, de amit viselni is nagyon jó. A férfiak kevéssé ismerik a nagy cipőmárkákat, így a többségnek, ha azt mondjuk, hogy Bugatti, hamarabb fog lelki szemei előtt egy sportautó megjelenni, mint egy bőrcipő. Pedig a Bugatti cipők közel három évtizede kitörölhetetlenül bevésték magukat a nívós cipőgyártó cégek sorába. Eleinte az igényes férfiak alkották a célközönségüket, a későbbiekben viszont cipőikkel hölgy vásárlóikat is lenyűgözték.

Webáruház készítés
borgun_hu