Pepe Jeans - Minőségi cipők jó áron

A Pepe Jeans márka nemcsak divatos ruháiról ismert, de kényelmes lábbelijeiről is. Találd meg a neked tetsző cipőt, és járj a mindennapokban úgy, mint egy valódi sztár! Cipő webshopunkon minőségi cipők nagy választékával várunk – mindenki megérdemel egy jó cipőt. Add le rendelésed online, és ha nem tudsz a futárra várni, vedd át a csomagod személyesen váci üzletünkben!


 

A Pepe Jeans márka hódító útja

Hogy mitől olyan különleges az angol Pepe Jeans márka? Mi lehetett olyannyira vonzó Victoria Beckham, Asthon Kutcher és Christiano Ronaldo számára, hogy nevüket, arcukat adták több ízben is a márka népszerűsítéséhez? Mi állhat annak hátterében, hogy egy eleinte még csak farmerek gyártásával foglalkozó cég mára az egyik legismertebb divatmárka lett?

A londoni Notting Hillből indult márka első szárnypróbálgatásai még 1973-ból valóak. Akkor még kifejezetten csak stílusos, fiatalos farmerek tervezésével foglalkoztak, majd 1980-tól a nemzetközi piacot is meghódították. És ahogy laza, fiatalos farmerekre nagy igény volt, úgy az egyedi, feltűnő dizájnelemekkel tarkított klassz cipőkre is, így evidens volt számukra, hogy cipőtervezéssel is foglalkozniuk kell. Azóta a Pepe Jeans évről évre olyan cipőkollekciókkal rukkol elő, amikről már első ránézésre is látszik, a neves márka fő célközönsége vitathatatlanul a fiatal generáció, az ifjúság.

 

Farmer – a Pepe Jeans minőségi cipők egyik alapanyaga

Mivel egy olyan angol márkáról van szó, ami eleinte farmerek tervezésére specializálódott, ezért valahol magától érthetődő is volt, hogy cipőpalettájukon szép számban lesznek olyan modellek is, amiknek alapanyaga a denim, vagyis a farmer. De a Pepe Jeans nem állt meg csak a minőségi cipők és farmerek gyártásánál, hanem idővel piacra dobtak női-, férfi- és gyermekruházatot is.

Cipő webáruházunk termékkínálatán nagyszerű Pepe Jeans lábbeliket találsz – vidd haza a kedvenceidet elképesztően jó áron!

Webáruház készítés
borgun_hu