Blog

2022 cipőtrendjeit Te is kedvelni fogod

2022.01.12 12:27

2022-es cipőtrendek

Érdemes így év elején kicsit belesned a kulisszák mögé, hiszen ha idén sem akarsz lemaradni a legdivatosabb cipőkről, ajánlatos már jó előre informálódnod arról, hogy milyen színek, formák, megoldások, dekorációs elemek hódítanak majd ebben az évben. Meghökkentő modellek és nagy visszatérők egyaránt megtalálhatóak a felhozatalon, így kedvedre szemezgethetsz.

Ez a csillogó csizmák éve lesz

Még nem késő beszerezned a 2022-es téli szezon nagy favoritját, mégpedig a flitterekkel díszített csizmát. Minél pompázatosabb, fényesebb, annál jobb, ráadásul akkor sem lősz nagyon mellé, ha színes változatot veszel. Lényeg, hogy csillogjon és igazán feltűnő legyen, így biztosan magadra vonsz majd minden kíváncsi tekintetet.

Retro platformos szandálok nyárra

Már tavaly barátkozhattál annak a gondolatával, hogy tetszik vagy sem, de a platformos márkás cipők újra elindultak hódító útjukra. Ha szeretsz divatosan öltözködni, akkor idén nyárra  kötelező beszerezned egy színes platformos szandált is, ami amolyan alapdarab lesz 2022-ben.

Fűző és görög stílus

A görög stílusú saruk pár évvel ezelőtt már feltűntek a lányok nyári ruhatárában, és a jó hír, hogy idén újra találkozhatsz a pántos, fűzős, saruszerű lábbelikkel a cipőboltok polcain. Bár ezek a modellek nem a kifejezetten gyorsan „felkapós” darabok közé sorolandóak, mégis megéri majd a fáradságos fűzőkötögetést, mert a végeredmény igazán menő lesz.

Magassarkú cipők újragondolva

Egy női gardróbban szinte kötelező lennie egy vagy több klasszikus vonalú magassarkú cipőnek is. Ha ez megvan, máris kipiálhatsz valamit a listádról, és szabadjára engedheted a fantáziádat, mert idén a rendhagyó magassarkú cipők lesznek az igazán nagy befutók. Minden szem a különféle geometriai formájú sarkakra fog szegeződni, az már biztos, így bátran vállalj be egy rendhagyóbb modellt is!

Elő a régi balerinekkel!

Talán a Te szekrényed mélyén is lapul már évek óta egy balerincipő, amit végre újra bevethetsz. Kényelmes és nőies, ráadásul a mozgalmas hétköznapokon igazi áldás, ha reggel egy lapos talpú, habkönnyű balerinben indulsz útnak. Kombinálhatod szoknyával, farmerral, mindenhogy csak jól jársz majd vele.

Webáruház készítés
borgun_hu