Blog

3 népszerű tavaszi cipő a változatos időjáráshoz

2020.05.04 14:36

Kényelmi cipők tavaszra is

Szeszélyes, mint a tavaszi időjárás – nem véletlenül mondjuk ezt így, mert ebben az évszakban aztán tényleg fel kell készülnünk mindenre. Egyik percben még verőfényes napsütés van és kánikula, másikban pedig orkán erejű szél tombol, ami viharfelhőket hoz magával. A nappalok már melegek, a kora reggelek és késő esték viszont még hűvösek, így nagyon nem mindegy, hogy milyen lábbelivel indulunk útnak.

Minőségi cipők, amik tavasszal alapdaraboknak számítanak


Bár sokan izgatottan várják az év azon időszakát, mikor már előkaphatják a szekrény mélyéről imádott szandáljaikat, a többség az áprilisi-májusi időszakban még az úgynevezett átmenti cipőket preferálja. Hogy miért? Rendkívül egyszerű a válasz: ahogy arra a nevük is utal, ezek remek átmenetet képeznek két évszak, a tavasz és a nyár között.
Bátran hordhatóak a csípős reggeleken, de a napsütötte délutánokon is, mi több, nagyon megérik a befektetést, hiszen alapjáraton nem is csak most vehetjük ezeket elő, hanem a melegebb őszi napokon is. A ráadás pedig, hogy a szezonközi leárazásoknak köszönhetően, ilyenkor ezek akciós termékeknek számítanak, így az árúk is igen baráti.


Íme, három modell, ami szerintünk igazi jolly jokernek számít a cipőszekrényben:

  • Sneakerek – a must have darabok

A sportosabb megjelenést kedvelőknek nem kell bemutatnunk ezt a típust, mert nagy valószínűséggel katonás rendben sorakozik több pár is belőlük a szekrényben. Ha mégsem, itt az alkalom beszerezni egy ilyen lábbelit is, ami egyaránt bevethető a dolgos mindennapokban, de hétvégi kikapcsolódás alkalmával is. Márkás cipőink között például retró stílusú sneakerek, de trendibb darabok is vannak.

  • Félcipők, balerinacipők – a nőiesség szimbólumai

A hölgyek kedvencei, hiszen annyi féle-fajta van belőlük, hogy azok között bizonyosan mindenki megtalálhatja az életviteléhez, stílusához legjobban passzoló modelleket. Egy kényelmes telitalpú félcipő az irodába, egy balerinacipő a futkosós mindennapokba, egy magassarkú különleges alkalmakra – ezekért a típusokért csak rajongani lehet.

  • Bokacsizmák, gumicsizmák – azért, hogy az eső se állítson meg

Félreértés ne essék, most nem az extra bundás darabokra gondolunk, hanem azokra az átmenetiekre, amiket még ősz elején is hordhatunk. Ezeknek különösen a tavaszi csapadékos időben vesszük nagy hasznukat, mikor egy balerinacipővel útnak indulni lehetetlenség. És bár a gumicsizmák megosszák a közvéleményt – lehet imádni vagy utálni őket –, praktikusságukat senki nem vitatja. Mi több, számos neves cipőgyártó döntött úgy, hogy minőségi cipőik sorából a gumicsizmák sem hiányozhatnak az idei szezonban.

 

Rendelj otthonod kényelméből gyorsan, biztonságosan sportcipőt, félcipőt vagy egy szuper gumicsizmát!

Webáruház készítés
borgun_hu