Blog

5 érv a Tamaris cipők mellett

2021.01.25 21:00

Tamaris cipők

 

Még a nagy cipőmárkák között is kevés olyan van, amelynek ennyi jó tulajdonsága lenne, mint a kiváló Tamaris cipőknek. Összegyűjtöttünk közülük öt meggyőző érvet, amelyeket szeretnénk pontos részletekkel is alátámasztani.

  • Először is ez a márka már jó néhány évtizede, vagyis megalakulása óta töretlenül az élvonalban van a női lábbelik terén. A Tamaris cipők elegánsak és nőiesek. A klasszikus, vonalvezetésű és a trendibb darabjaikat egyaránt különleges esztétikai igénnyel kialakított dizájn jellemzi. Hála a letisztult formáknak, szinte bármilyen öltözékhez hordható, jól variálható cipők, amelyek kifinomult ízlésről tanúskodnak.

 

  • Az alkalmi és a hétköznapi viseletre szánt cipők is kivételesen kényelmesek. Mindezt néhány, általuk alkalmazott innovatív fejlesztésnek köszönhetik. Az egyik közülük az Antishock-technológia, amely a felére csökkenti a gerincoszlopra és a csigolyákra ható terhelést járás közben. A rugalmas cipősarok miatt a magas sarkú cipőben kényelmesebb a járás, így nem fájdul meg a láb még több órás gyalogolás vagy állás után sem. A másik a Touch-it talpbetét, amelynél a puha membrános réteg és így a cipő is, a terheléshez igazodva, folyamatosan veszi fel a láb alakját. Ahol nem a fent említett két típussal, ott ugyanezen célból ergonómikus talpbetéttel készülnek a cipők.  

 

Változatos elegancia – kiváló minőségben

 

  • A Tamaris az egyik legsokoldalúbb képviselője a női lábbelik piacának. Cipő webshopunkat böngészve Ön is látni fogja, hogy a nőies balerina cipőtől a tornacipőn, a fűzős és kapcsos szandálon át a klasszikus térdig érő vagy bokacsizmáig - kínálatukból a papucsok vagy az elegáns alkalmi darabok sem hiányoznak. Ez a márka kivételesen rugalmasan követi, és ötvözi is egymással a trendeket. Így minden korosztály megtalálhatja a számára tökéletes stílusú és formájú darabokat.

 

  • A Tamaris cipőkre jellemző minőségi tartósság kulcsa a prémium anyagok: finom bőr és textil, továbbá a kiérlelt szakértelem. Jó néhány darab Duo-tex technológiával rendelkezik, amelynél a membrános szövet vízlepergető tulajdonsággal bír, és a megfelelő szellőzést is biztosítja. Ugyanígy a Prima loft hőszigetelő réteg, mely komfortos módon, melegen tartja a lábat. Hasonló technológiájuk a SympaTex lélegző membrán is, amelyen keresztül a nedvesség is könnyedén tud távozni.

 

  • Végül, de nem utolsó sorban: a Tamaris vevői számára a jól megszokott magas színvonalat elérhető áron tudja biztosítani.
Webáruház készítés
borgun_hu