Blog

Bokacsizmában is csinosan

2020.08.24 15:34

Bokacsizmák

A bokacsizma, mint lábbeli típus legalább olyan nagy változatosságot mutat, mint például a szandál. Számtalan fazonban érhető el, és az egyedüli közös pont ezekben a cipőkben, hogy a felsőrészük elfedi, körülöleli a bokát. Attól függően, hogy lapos vagy magas sarkúak, cipzárasak, csatosak vagy bebújósak, hegyes vagy tompa orrúak, rengeteg alkalomra felvehetjük ezeket a cipőket, akár elegánsabb eseményekre is. Számos szettel jól mutatnak, legyen az hétköznapi, sportos, kifinomult vagy alkalmi viselet – csak az a fontos, hogy a cipőnk harmonizáljon az öltözékünkkel.

Mutatós bokacsizmák ősztől tavaszig

Bár változatosság tekintetében a szandálokhoz hasonlatosak, a bokacsizmák egyvalamiben biztosan többet tudnak: kevésbé szezonálisak, mint a nyitott lábbelik, vagyis szinte egész évben viselhetők, olyannyira, hogy akár még a hűvösebb nyári napokon is felvehetünk egy vékony anyagból készült, bélés nélküli változatot. Tavasszal és ősszel igazi telitalálat egy mutatós bokacsizma, és a téli napokon is tökéletes választás lehet abban az esetben, ha puha, meleg bélése van.

 

A gumicsizma is lehet esztétikus – ha bokacsizma is egyben

Esős időszakban sok nőnek okoz fejtörést a csinos öltözködés, ezen belül is a megfelelő cipő kiválasztása. A hölgyek többsége nemcsak a praktikumra figyel a cipő kiválasztásakor, legalább ugyanilyen fontos szempont az esztétikum is – és vannak helyzetek, amikor ez utóbbi felé billen a mérleg nyelve.

Szerencsére már a gumicsizmák között is találunk olyan modelleket, amelyekkel nem kell kompromisszumot kötnünk, vagyis egyszerre hasznosak és mutatósak. Egy igényesen nőies, esztétikus tervezésű és kivitelezésű gumicsizma megvédi az öltözékünket az esőtől, sártól, mégsem teszi megjelenésünket bumfordivá. Ha esik az eső, és mindenképp alkalomhoz illően kell megjelennünk, akkor egy magas sarokkal ellátott darabot célszerű választani, de a hagyományos fazonúak között is találunk olyan mintával készültet, amely illik a sportosan elegáns dress code-unkhoz.

Ismerje meg a Panamacipő webáruház széles termékpalettáját, és válogasson kedvére igényes bokacsizmáink között!

Webáruház készítés
borgun_hu