Blog

Férfi szandálok - Szandálban is férfiasan

2020.08.24 14:56

Férfi szandál

Ahogy beköszönt a tavasz, vastag téli cipőinket vékony vászoncipőkre cseréljük. Pár hónap múlva azonban már könnyű, tavaszi cipőink is forrónak, nehézkesnek hatnak. Váltsunk hát szandálra! – gondolhatják a nők, de mi a helyzet a férfiakkal? A nyári melegben minden esetben kényelmesebb egy jól szellőző szandált hordani, sok férfi mégis ódzkodik a nyitott lábbeliktől.

Ez volna a legidőtállóbb retró viselet?

Vessünk véget a tévhitnek! A szandál igenis férfias. Hogy is ne lenne az, ha egyszerűen ez a legrégebbi lábbeli, amely az emberiség több mint tízezer éves története során végig jelen volt a mindennapokban? Az első szandálokat szőtt zsályából és bőrből készítették, és éppúgy hordták az Akropoliszon elmélkedő ókori görög filozófusok, mint a Colosseumban küzdelmeket folytató római gladiátorok. E régi lábbelik nem véletlenül hasonlítottak megjelenésükben olyan feltűnően mai társaikhoz. A kulcs az egyszerűségükben rejlik, és abban, hogy kialakításuk milyen tökéletesen követi a láb anatómiáját.

 

Kiránduláshoz vagy a városi hétköznapokhoz?

A legnagyobb hiba, amit egy lábbeli kiválasztásánál elkövethetünk, az az, hogy olyan cipőt szeretnénk magunknak, amit minden helyzetben hordhatunk. Ám ahogy nincs olyan cipő, ami egyaránt kényelmes lenne a latyakos téli hidegben és a tikkasztó nyári hőségben, úgy nincs olyan lábbeli sem, ami egyaránt megfelelő választás egy kirándulásra a hegyekben, vagy napi használatra a betondzsungelben. Ahogy a hölgyek sem hordanak bokacsizmákat kirándulás közben, legyenek azok bármilyen jó minőségű márkás cipők, a férfiaknak is érdemes különböző férfi cipőket és szandálokat választani annak függvényében, hogy milyen környezetben kívánják őket hordani.

 

Válassza ki az Önhöz illő férfi szandált!

A városi használatra szánt jó férfi szandál kényelmes, trendi, visszafogott, mégis elegáns. A modern szandálok legfőképpen finom bőrből készülnek, és fekete vagy barna változataik kiválóan illenek a vászon-, illetve farmernadrágokhoz.

Az Imac és Rieker cipőkhöz hasonlóan kiváló minőségű Imac, illetve Rieker szandálok választása tökéletes lehet, amennyiben ide-oda cikázunk a városban napi ügyeink elintézésre. Felejtsük el, hogy van valami a lábunkon, és adjuk át magunkat a könnyed felszabadultságnak! Válogasson webshopunk akciós termékei között!

Webáruház készítés
borgun_hu