Blog

Ha nyár, akkor női szandálok

2021.06.09 10:52

Női szandálok hatalmas választékban

Ami a ruházatot illeti, a nagy hőségben egyre kevesebb bőrfelület marad fedetten. Nincs ez másként a lábbelik esetében sem, igyekszünk minél nyitottabb és szellősebb darabokat hordani, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel vészeljük át a kánikula heteit, hónapjait. Otthon leginkább mezítláb vagy papucsban flangálunk a lakásban és a kertben, utóbbit az utcára is felvesszük, de tény, hogy a nyár legnagyobb slágere szandál.

Ebből a cipőtípusból rengeteg különbözőt találunk. Létezik annyira masszív és robusztus, hogy hegyet is mászhatunk benne, és van olyan leheletkönnyű is, amiben pár tíz métert is alig tudunk végigtipegni. A két véglet között pedig gyakorlatilag mindent megtalálunk – most a női szandálok közül a telitalpúakat vesszük górcső alá.

 

Telitalpú szandál, a tökéletes kompromisszum

Na persze nem minőségben, hanem inkább funkcióban jelent kifogástalan kompromisszumot mindazoknak, akik nem szeretnének dönteni kényelem és kecsesség között. A telitalpú szandálban az legjobb, hogy úgy kölcsönöz elegáns, nőies megjelenést a viselőjének, hogy közben a komfortot is biztosítja, így egész napos hordásra is alkalmas, ellentétben például egy magas sarkúval, amibe inkább alkalomszerűen bújtatjuk a lábunkat.

Jellemzően az egész talp magasított, elöl is, nem csak a sarokrész. Ebből fakadóan roppant kényelmes, nem kezdi ki, nem fárasztja a lábat, ráadásul az egyenetlen talajon is stabil járást biztosít. Kiemeli a láb formáját, optikailag meghosszabbítja, és jó pár centimétert hozzáad a testmagasságunkhoz.

 

Színek, anyagok, formák kavalkádja

A telitalpú szandálok halmaza egyetlen közös tulajdonsággal bír, ami természetesen a megemelt talprész, de ettől eltekintve nagyon is változatos e lábbelitípus kínálata. A minőségi termékek készülhetnek bőrből, természetes és szintetikus anyagból, pompázhatnak millió színben és mintában, lehetnek pántosak vagy zártabbak, vagyis mindenki megtalálja az ízlésének és stílusának valót. Minden nőnek, aki szereti az eleganciát, szüksége van egy ilyen darabra, ami nemcsak a mindennapokban, hanem a különleges eseményeken is megállja a helyét.

Webáruház készítés
borgun_hu