Blog

Ideje beszerezni néhány új női csizmát

2019.11.19 11:38

Női csizmák nagy választékban

Közelít a hideg tél, és ahogy forró teát szürcsölgetünk a meleg szobából kifelé nézelődve, átsuhan a gondolatainkon a kérdés, hogy vajon kellően fel vagyunk-e szerelkezve téli lábbeliket illetően. Ilyenkor tárul fel a gardróbunk ajtaja, és kerül elő a sok-sok melegebbnél melegebb cipőnk, például az imádott női csizmáink.

Megvizsgáljuk, átnézzük az előző évek során vásárolt darabokat, és konstatáljuk, hogy szükségünk van-e újra, vagy használhatjuk-e idén is a korábbiakat. Persze nem nagy titok, hogy a nők többsége legszívesebben minden évben venne egy újabb csizmát magának, már csak a vásárlás élményéért is.

Csak egy csizma vagy annál többről van szó?

Ha a cipő öltöztet, akkor ez a csizmáról még inkább elmondható, hiszen optikailag nagyobb részét képezi megjelenésünknek, mint egy utcai-, edző-, vagy balerina cipő. Éppen ebből kifolyólag válik fontos kiegészítőjévé téli viseletünknek a kabátunk, táskánk, a sapkánk és sálunk mellett, sőt az igazán hűvös időben „bajtársunkként” is szolgál.

Számtalan kiegészítővel variálható

Akár egyetlen csizma is remekül kombinálható különböző stílusú szettekkel. Vegyünk fel egy jó meleg harisnyát egy csinos szoknyával, egy szűkszabású nadrágot egy meleg pulóverrel vagy egy ízléses tunikát leggingszel, a csizma akármelyik verziónál kiváló döntés! A megfelelő színválasztásnak köszönhetően kiválóan hangsúlyozhatjuk egyéb, más kiegészítőinket is.

Magas sarok vagy talp? A Tamaris választékában mindenki megtalálja a számára ideálisat, legyen az extrém magas vagy lapos sarkú darab. Tartsuk észben, hogy a lehetőségeinkhez mérten minden alkalomra biztosítsuk magunknak a csizma viselését, legyen szó egy vacsoráról, egy sétáról az adventi vásárban, vagy szimpla bevásárlásról, ugyanis ennél jobban semmi nem tudja melegen tartani lábunkat és lábszárunkat!

Szétnéztél már az idei kollekciónkban? Tedd meg, ne késlekedjen, így biztosan nem maradsz le a legkedveltebb modellekről! Rendelj online, és fizess bankkártyával!

Webáruház készítés
borgun_hu