Blog

Így vásárolj okosan cipő webáruházból – tippek és tanácsok

2020.02.04 11:53

Divatos, márkás cipők nagy választékban

Ha Te is inkább a minőségi cipőket részesíted előnyben, biztosan nem mondunk azzal újat, hogy kiváló márkás cipőket nem csak cipőboltokból tudsz beszerezni. A szemfüles vásárlók jól tudják, hogy igazi kincsekre lehet lelni a cipő webáruházak virtuális polcain is, sőt, gyakorta megesik, hogy a megvásárolni kívánt termékekhez sokkal barátibb árakon lehet hozzájutni egy-egy webshopon. Megúszod továbbá a közlekedéssel töltött időt, a sorban állást a pénztárnál, és ameddig egy cipőbolt csak véges számú lábbelit tud forgalmazni, addig a webshopok kínálata általában sokkal színesebb, így igazi különlegességeket is találhatsz.

Élj a jogoddal, küldd vissza, ha nem jó a méret!

Sokakat az tart vissza az online cipővásárlástól, hogy félnek, mi történik akkor, ha nem lesz jó a méret. Rém kellemetlen és bosszantó tud lenni, ha kisebb a cipő, mint vártuk, viszont már kifizettük és nem nagyon tudunk vele mit kezdeni. A fel nem próbálás hiánya persze szülhet ilyen váratlan helyzeteket, ám semmi ok a pánikra, mert van megoldás erre is.
Vásárlás előtt érdemes utánanézni a visszaküldési/visszacserélési lehetőségeknek, melyek minden esetben a vevő érdekeit szolgálják. Így, ha nem jó a méret, egyszerűen küldd vissza (eredeti állapotában) vagy cseréld át egy kisebb/nagyobb méretre!
Mindig jusson eszedbe: a rendelés átvétele után 14 napig még módodban áll mindenféle indoklás nélkül elállni a vásárlástól.


Kerüld a kamu-áruházakat!

Hogy miért? A válasz egyszerű: mert ezek nagy valószínűséggel nem eredeti cipőket forgalmaznak, hanem utánzatokat. Ha gyanúsan olcsó az ár, ha nem túl bizalomgerjesztő a webshop kinézete, ha hiányosak a webáruház elérhetőségei, akkor nagy valószínűséggel a lábbelik milyensége se lesz megfelelő.
Hamisítványok helyett, keresd azokat a cipő webáruházakat, amik eredeti Tamaris, Rieker, Bugatti cipőket forgalmaznak! Nem nehéz kiszúrni a gagyi utánzatokat, egyszerűen csak ne hagyd, hogy a feltűnően alacsony ár „elcsábítson”!

Ha a Tamaris webshopon nem találtál rá az ideális méretre, nézz szét nálunk is, hiszen webshopunk élen jár a márkás cipők forgalmazásában! Talán itt szerencséd lesz.

Webáruház készítés
borgun_hu