Blog

Kényelmes cipő, élménytelibb kirándulás

2020.09.15 14:17

Kényelmes snaekerek

Szeptembertől minden napsütéses nap ajándék – sokan vélik így, és igyekeznek maximálisan kihasználni a késő nyári, kora őszi szezont arra, hogy minél több időt töltsenek a szabadban. Bár a hajnalok már csípősek, éjjelente pedig már jobban esik csukott ablaknál álomra hajtani a fejünket, napközben még számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy magunkba szippantsunk még egy keveset a természetből.

Ki így, ki úgy lazít, van, aki a nagy városi barangolásokat preferálja, van, aki még mindig szívesebben pihen egy medence szélén, és persze sokan vannak azok is, akik maguk mögött hagyván a várost, elindulnak a zöldbe. Az előttünk álló hetek még ideálisak a nagy túrázásokhoz, a hegymászásokhoz, a piknikezésekhez, a biciklis kirándulásokhoz, a szabadtéri sportokhoz.


És Te, milyen cipőt viselsz, ha kirándulni indulsz?


Reméljük, hogy gardróbod legkényelmesebb darabját, azt, ami soha nem töri fel a sarkadat akkor sem, ha kilométereket gyalogolsz benne. Azt, amiben kellően szellőzik a lábad, így a nagy melegben is biztonsággal indulhatsz benne útnak. Azt, ami akkor sem ázik be, ha elkap egy hirtelen jött zápor. Azt, amiben egy vastagabb zokni sem zavaró, ha egyébként fázós a lábad. Azt, ami tökéletesen a lábad formájához igazodik. Azt, amire tökéletesen ráillik minden minőségi cipő ismeréve.
A legkomfortosabb, kiránduláshoz is ideális cipőknek speciális, puha memóriahabos talprésze van, ami közismerten rezgéscsillapító hatású, így kevesebb terhelés éri benne az ízületeidet.

 

A sokoldalú sneakerekkel nem nagyon foghatsz mellé

                   
Sokan nem tudják, de ezek a mára már kultikussá vált cipők anno még kifejezetten csak sportolóknak készültek. Manapság viszont a sneakerek a lábbelik igazi jolly jokere, amiket számos alkalommal bátran viselhetünk. Egyaránt választhatjuk hétköznapi viseletként, de sportoláshoz, kiránduláshoz is. A legismertebb cipőgyártók kínálatában mára már rengeteg sneaker modell megtalálható. Ha ránk hallgatsz, ajánlott befektetned neked is egy ilyen nagyszerű cipőbe, mert amellett, hogy ezek rendkívül komfortosak, számtalan alkalommal bevetheted őket. Kényelmi cipőink csak rád várnak – vess rájuk egy pillantást!

Webáruház készítés
borgun_hu