Blog

Márkás cipők hosszú távra

2019.11.06 12:15

Márkás cipő hosszú távra

Bizonyára sokan megtapasztalták már, hogy vannak dolgok, amiken nem érdemes spórolni, mert egyszerűen nem éri meg. A cipők is ebbe a kategóriába tartoznak. Meglehet, sokan úgy gondolják, hogy az ismeretlen jelzésű, rendkívül olcsó lábbelik megvásárlásával jól járnak, mégsem árt szembesülni az igazsággal: ez nem igaz. A képlet roppant egyszerű: a silány minőségű cipők sokkal hamarabb, akár egyetlen szezon alatt tönkremennek, így gyakrabban kell új terméket venni. Ellenben ha a prémiumminőségű lábbelik mellett tesszük le a voksunkat, könnyen megeshet, hogy akár évekig nincs szükség új cipő vásárlására. Webáruházunk kínálatát úgy állítottuk össze, hogy az általunk forgalmazott márkás cipők között mindenki megtalálja az ízlésének valót.

Trendi design, kényeztető kényelem

Nem a hosszú élettartam a márkás cipők egyetlen versenyelőnye: az aktuális divatirányzatokhoz igazodó tervezés és a kényelmes viselést szavatoló igényes kialakítás is sokat nyom a latban, amikor cipővásárlásra kerül sor. Legyen szó a roppant mutatós és trendi Tamaris cipőkről vagy a kimondottan ergonomikus, így rendkívül kényelmes Rieker lábbelikről, webáruházunk termékpalettája számtalan vásárlói igényt képes kiszolgálni. Ugyanez igaz a férfiaknak készült termékeinkre is, így minőségi Bugatti cipőink között mindenki megtalálja az ízléséhez közel álló darabot, kortól függetlenül. A Pepe Jeans termékeire leginkább fiatalos lendület és elegancia jellemző, a Jana, a Skechers és az S.Oliver pedig a tőlük megszokott megbízható minőséget hozzák.

A bűvös kifejezés: ár-érték arány

Sokan eleve nem is próbálnak márkás cipőt venni, mert abból a feltevésből indulnak ki, hogy a jó minőség nagyon magas árat von maga után. Nos, ez így, ebben a formában nem igaz. Igen, vannak a piacon túlárazott termékek, de egy jó minőségű cipő nem feltétlenül megfizethetetlen. Különben is pusztán az ellenérték helyett sokkal célszerűbb az optimális ár-érték arányt szem előtt tartani. Termékpalettánk összeállításkor mi is így tettünk. Nálunk rendkívül kedvező ár-érték arányú lábbeliket szerezhet be, amelyek nem terhelik meg a pénztárcát, és éveken át kiszolgálják az igényeinket.

Webáruház készítés
borgun_hu