Blog

Milyen cipőt vegyünk az esküvőnkre? – Tippek cipővásárlás előtt álló menyasszonyoknak

2020.10.09 13:46

Esküvői alkalmi cipők

Az esküvő és az azt követő lakodalom azon események közé tartozik, ahol mondhatni tort ül a formalitás. A minden ízében megtervezett ceremónia korántsem a kényelemről és a lazaságról szó, sokkal inkább jellemzi a tökéletességre való törekvés.

A legtöbb menyasszonyra – és talán a vőlegényre is – igaz, hogy nem hajlandó kompromisszumot kötni az áhított megjelenés kárára. Ez persze leginkább az esküvői ruhára vonatkozik, hiszen minden nőnek megvan az álomruhája, amiben szeretne oltár elé vonulni – és a ruhának kétségkívül a cipő az egyik legfontosabb kiegészítője. Napjainkban hatalmas kínálatból választhatjuk ki az elképzelésünkhöz legjobban passzoló darabot, amelyet viselve nem lesz hiányérzetünk az összképet illetően. De milyen szempontokra figyeljünk?

  • Talán triviálisnak tűnhet megjegyezni, de különösen fontos, hogy a kiválasztott cipő harmonizáljon a menyasszonyi ruhával, és ez éppúgy vonatkozik a színre, mint a fazonra. A fehértől kezdve az elefántcsonton át egészen az ekrüig számtalan árnyalat létezik, és a piacon elérhető széles termékpalettán garantáltan megtaláljuk a legízlésesebb darabot. Míg egy nyári aligruhához a légiesebb cipők illenek, például egy vékony pántos finom tűsarkú, addig a klasszikus, habos ruhához nyugodtan választhatunk tradicionális menyasszonyi lábbelit.
  • A menyasszonyi ruhák jelentős hányada földig ér, vagyis a cipőnk takarva van. Ebben az esetben is fontos szabály, hogy a ruha és a cipő igazán összeillő legyen, hiszen bármikor adódhat olyan helyzet, amikor kivillan a lábbelink. Jó tanács tehát, hogy az esküvő erejéig felejtsük el a minőségi kényelmi cipőket a kellemetlenségek elkerülése végett – ugyanakkor ne feledjük, hogy az alkalmi cipők között is bőven találunk komfortosat!
  • A cipőválasztás során sok menyasszony dilemmája, hogy egyszeri alkalomra vásároljon, vagy inkább olyan lábbeli mellett döntsön, amit akár később is viselhet. Tapasztalatunk szerint a kérdés eldöntését elsősorban a pénztárcánk határozza meg, de tény és való: ha elég időt szánunk a keresésre, biztosan találunk olyan darabot, amit akár kis átalakítással, de a későbbiekben is hordhatunk.

Életünk egyik legmeghatározóbb, legboldogabb eseménye az esküvő, amelynek igyekszünk megadni a módját. Ha szeretnénk, hogy a legapróbb részlet is tökéletesek legyen a jeles napon, kezdjünk el időben nézelődni a minőségi cipők kínálatában!

 

Webáruház készítés
borgun_hu