Blog

Minden időben sportos, minőségi cipőkben

2021.01.18 10:22

Mostani bejegyzésünk főszereplője a lábbelik királynője, ami amíg világ a világ, soha nem megy ki a divatból: ő a sportcipő vagy tornacipő. Magától értetődő, hogy alapvetően a testmozgást és a kényelmet szolgálja, és az is, hogy farmerhez, melegítőhöz vagy laza nadrághoz bármelyik darab remekül passzol. Úgy is mondhatjuk, hogy két lábon járó házi kedvenc, a hosszú séták, a bevásárlás, a játszótéri szaladgálás és a ház körüli teendők elvégzésének hűséges társa. De egy jól kiválasztott hétköznapi, sportos cipő egy bátor mozdulattal ruhatárunk egzotikus fűszerévé is válhat.

Ehhez viszont szükségünk lesz még egy kevés kreativitásra és merészségre is. Így az sem véletlen, hogy ennek a típusnak a sokoldalú felhasználása milyen változatos utat járt és jár be ma is a divat világában.
Jó néhány éve tartja már magát az a trend, hogy a hölgyek a sportos márkás cipőket nemcsak hétköznapi ruhákhoz vagy testmozgáshoz, hanem elegáns, csinosabb öltözékhez is hordják. Ezért ennek a cipőtípusnak a széles választéka újraértelmezve és megújulva szezonról szezonra folyton csak bővül.

 

A könnyed elegancia titkos receptje

Ha ezt a különleges fűszerünket szoknyával, rövidnadrággal, nyári ruhával, blézerrel vagy blúzzal adjuk össze, az öltözékünk igényes, könnyed vagányságot fog sugározni. Színes, mintás zoknival vagy harisnyával tovább fokozhatjuk az elismerő tekintetek okozta hatást. Aki egy pillantással is megkóstolja majd ezt a vidám főzetet, annak nyomban mosolyt csal majd az arcára. Mindettől természetesen mi is jobb kedvre derülünk, és lazábban vesszük a mindennapi akadályokat.
Fontos adalék, hogy ezzel a titkos recepttel közben a lépteink is könnyedebbé válnak, és egész nap kényelemben érezhetjük a lábainkat és a hátunkat.A változatosság gyönyörködtet


Nem szükséges feltétlenül nagyon bátornak vagy kalandvágyónak lennünk, választhatjuk a klasszikus fehér, fekete vagy fekete-fehér sneakert is, amit szinte mindenhez fel tudunk venni. Merészebb, de légies és jó kedvű opció a meleg piros, pink, sáfránysárga vagy a bőrt és textilt vegyítő darab. Ha ennél is egyedibb megjelenésre vágyunk, akkor a zip-zár díszítéses, a diszkrét leopárd mintás vagy a fényes lakkcsíkkal díszített lehet a tuti választás. Tavasszal és nyáron tegyünk a pasztellszínű, frissességet kölcsönző slip-on mokaszin vagy a vászon tornacipő befutókra. Ünnepi alkalomra pedig a végén csempésszünk egy csipetnyi diszkrét leopárd mintát vagy titokzatos ezüst színt.

Webáruház készítés
borgun_hu