Blog

Minőségi cipők – a szoknyák elengedhetetlen kiegészítői

2022.06.15 09:30

Minőségi cipők szoknyákhoz

Úgy tartják, hogy ízlésről nem érdemes és nem is igazán lehet érdemben vitatkozni, hiszen mindenkinek megvan a maga preferált stílusa az öltözködést, megjelenést illetően. Mi is azon a véleményen vagyunk, hogy mindnyájan kombináljuk úgy a különféle ruhadarabokat és kiegészítőket, ahogy nekünk tetszik, mert a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, vagyis ez esetben a viseletünkben. Éppen ezért jelen blogcikkünkben nem a cipő-szoknya társítási szabályokról lesz szó (vannak ilyenek egyáltalán?), inkább csak néhány tippet szeretnénk adni a tanácstalanoknak. Íme, néhány klasszikus párosítás, amivel nem lőhetsz mellé!

Sneakerek, kényelmi cipők hosszú, bő szoknyával

Igazi klasszikus kombinációról van szó, ami soha nem megy ki a divatból. Vagányságot és lazaságot tükröz, tökéletes a mindennapokra, és az egyik legkényelmesebb casual outfit. Hordható iskolában, munkahelyen és olyan programokon, ahol az etikett nem követeli meg a formális, elegáns megjelenést.

 

Elegáns szoknya magas sarkúval

A fentihez hasonlóan ez is egy hagyományos kombináció. Vannak, akik a hétköznapok során is emellett teszik le a voksukat, de a legtöbben inkább alkalmi viseletnek választjuk. A lényeg a sarok adott magasságán van, és évszaktól függően hordatjuk az elegáns szoknyákat különböző kialakítású szandálokkal, körömcipőkkel vagy akár bokacsizmákkal is.

 

Miniszoknya espadrille-jal vagy szandállal

Késő tavasztól kora őszig, a rövid szoknyák időszakában a rendkívül változatos kialakítású és anyagú női szandálok számítanak a legnagyobb slágernek, de a spárga- vagy háncstalpú belebújós cipők is egyre népszerűbbek. Ez persze cseppet sem meglepő, mivel a hőségben igyekszünk a lehető legkisebb mennyiségben beburkolni a testünket.

A legfontosabb mindig az, hogy te jól érezd magad abban, amit viselsz, akár követed a trendeket, akár a saját fejed után mész – nagy választékkal rendelkező és rendszeres akciókat tartó cipő webáruházunkban bármilyen lábbelit beszerezhetsz, amire szükséged van.

Webáruház készítés
borgun_hu