Blog

Női szandálok – a telitalpúakat akár egész nap viselhetjük

2022.07.12 10:27

Női cipők nyárra

Bár a nyár számos stílusos lábbelit tartogat a hölgyek számára, a lábszakorvosok némi tudatosságra intenek a női szandálok, flip-flopok, papucsok és vászontornacipők várva-várt időszakában is. Mert bármennyire is a világ legkényelmesebb papucsa a flip-flop, csak egy gyors bevásárláshoz vagy egy laza strandoláshoz ideális választás; ahhoz, hogy egész nap abban legyünk talpon, már nem a legjobb döntés.

Mint ahogy a szakorvosok a túl magas cipők rendszeres és egész napos viselésétől is óva intenek, viszont a telitalpú szandálok kiváló alternatívák lehetnek arra, ha szeretnénk nyáron is nőiesen, mégis kényelmesen öltözködni. Mivel ezek a típusú női szandálok körbeölelik a lábat és tartják a bokát, nem egészségtelenek a lábnak, ráadásul rendkívül szép tartást is adnak. Hogy a telitalpú szandálokból ki milyen magasságúra esküszik az nagyon változó, de szerencsére cipő webáruházunk minőségi cipőkből összeállított kínálatán szép számmal akad választék ebből a modellből is, így mindenki találhat a stílusához passzoló darabot.

 

Inkább kényelmi cipőket válasszunk!

A magas sarkú cipők rendkívül nőiesek és kecsessé teszik a lábakat, viszont nyaranta inkább jobb elkerülnünk ezeket. Persze egy üzleti megbeszélésre vagy egy esküvőre nyugodtan bújjunk csak bele a kedvencünkbe, de ha lehet, ne viseljünk minden nap magas sarkú cipőt. A hőség miatt könnyebben dagad a láb (még azoké is, akik nem hajlamosak erre), így a magas sarkú cipők kényelmetlenebbé válhatnak. Megnő a vízhólyagok, tyúkszemek kialakulásának esélye, nem beszélve a kínzó lábfájdalomról, ami aztán napokra megkeserítheti az életünket.
Ha pedig szandálok, papucsok és telitalpú női szandálok helyett az egész napos rohangáláshoz vagy a hétvégi kikapcsolódáshoz inkább tornacipőt választanánk, igyekezzünk jól szellőző vászon anyagút felvenni vagy egy könnyű és trendi sneakert.

Webáruház készítés
borgun_hu