Blog

Öltönyök, férfi cipők, dilemmák - Tippek férfiaknak

2021.02.19 09:37

Férfi cipők öltönyhöz

A világ legegyszerűbb dolgának tűnhet egy szép öltönyhöz minőségi cipőt választanunk, de a helyzet egy fokkal összetettebb ennél. Lapulhatnak márkás cipők a szekrényünk mélyén, de ez nem jelenti azt, hogy egy stílusos öltönyhöz mindig van megfelelő lábbelink is.

. Igazi divatkatasztrófa lehet a vége, ha egy klasszikus vonalú fekete öltönyhöz egy világosabb színű cipőt húzunk. És ez csak egy példa a nagy melléfogásokból. Az is megér majd egy blogcikket a közeljövőben, hogy az alkalmi férfi cipőkhöz milyen színű, típusú zoknit ajánlott viselni. De erről majd később, egyelőre maradjunk az öltönyöknél és az ezekhez passzoló férfi cipőknél.

Mutasd az öltönyödet, megmondjuk, milyen színű cipő passzol hozzá!

Fekete öltöny

Az egyszerű, de nagyszerű fekete öltöny egy férfi szekrényéből sem hiányozhat. Olyan ez, mint a hölgyeknél a kis fekete ruha. Mindenkinek kell lennie legalább egynek a gardróbban. És nem csak azért, mert temetésre már-már kötelező ebben menni. Szinte bármilyen jelentősebb alkalomra jó választás, legyen szó színházról, megbeszéléséről, állásinterjúról, ünnepi összejövetelről.
A fekete öltöny olyannyira klasszikus viselet, hogy soha nem megy ki a divatból és minden generációnak remekül áll.
Bár a köztudatban az van, hogy a fekete mindenhez passzol, mégsem teljesen mindegy, hogy milyen cipővel kombináljuk az öltönyünket. Természetesen kézenfekvő, hogy fekete öltönyhöz fekete cipő dukál, azonban a mai trendek már engedékenyebbek ezzel is, így ha extravagánsabbá tennénk a megjelenésünket, sötétbarna vagy borvörös árnyalatú cipőt is húzhatunk hozzá.

 

Kék öltöny

A másik nagy klasszikus a sokoldalú kék öltöny, aminek számtalan színvariációja ismert, és ami 2021-ben is divatos viseletnek számít. Léteznek sötétkék, fényes nápolyi kék, tengerészkék, indigókék öltönyök, amikhez húzhatunk klasszikus fekete oxford stílusú cipőt, de akár barna színűt is, amivel bohémabb lehet a megjelenésünk. A kék az önbizalom színe, ha megtanuljuk viselni, és mutatós kiegészítőkkel, cipőkkel kombinálni, rendkívül igényes lehet a megjelenésünk. Ha fokoznánk az összhatást, érdemes kék színű öltönyünkhöz a Bugatti cipők soraiból válogatnunk.

 

Szürke öltöny

A harmadik csoportba a szürke öltönyöket soroljuk, amik egyáltalán nem unalmasak, sőt! Pontosan semlegességünkben rejlenek a nagy lehetőségek, hiszen remekül kombinálhatjuk szürke öltönyünket élénkebb színű ingekkel, kiegészítőkkel. Nyáron viseljünk világosszürkét, a komorabb hónapokban pedig sötétet! Mindkettőhöz jól passzol a fekete és a barna cipő is.

Webáruház készítés
borgun_hu