Blog

Optimista újrakezdés – lássuk 2021 cipőtrendjeit

2020.12.21 09:13

A nagynevű festékgyártó cég, a Pantone, mint minden évben, a New York-i divathéten idén szeptemberben is közzétette a 2021-es tavaszi és nyári színtrendet. Az embert próbáló járványhelyzetre reagálva olyan árnyalatokat választottak, melyek ötvözik a kényelmet és a kikapcsolódást az energia szikráival, és amelyek feldobják a hangulatunkat is.

. A reményteli jövő év divatszínei tehát: arany-narancssárga bársonyvirág, égszínkék, rozsdabarna, világító sárga, francia kék, zöld kőris, égett korall, lila ametiszt orchidea, mentazöld és málna szorbet. Meleg, vidám, tündöklő árnyalatok ezek, amelyek minden évszakban és formában érvényesülni fognak. Bizony van új a nap alatt a divat világában, mert a különböző stílusok, formák és a díszítőelemek kreatív kombinációjából mégis igazi újdonságok születtek.

 

Újdonsült meglepetések pl. a női csizmák terén

Jövőre divatos lesz minden, ami színes, mintás, komfortos és szexi egyben. A női és férfi sneakerek tárházában a fehér és a vaskosabb formájú is befutó lesz, hozzájuk pedig feltűnő és merész zokni dukál majd. Extravagánsabb kivitelben tér vissza a cowboy és a chelsea női csizma vagy a tűsarkú cipő is. Jövőre is trendi lesz a térdig érő és a nyári csizma, a széles sarkú női félcipő, a velúr és az állatminta. Az újragondolás viszont elsősorban a merész variációk terén jelenik majd meg: hódítani fognak a láncok és a csatok, a neon vagy fémszínű és az átlátszó díszítések. Igazi meglepetéssel szolgálhat a szögletes orrú cipők és az újragondolt, divatos klumpa friss térhódítása. Az egybefüggő vastagságú talppal rendelkező flatform cipő hétköznapi és alkalmi verzióban is, nemrégen a férfi és a női kollekcióban egyaránt szárnyra szökkent.

 

Természetes irányvonalak a női szandálokban

Reneszánszát éli a lapos balettcipő a rózsaszín minden árnyalatában és a bokáig vagy lábszárközépig pántos szandál. A hímzett vagy szőtt mokaszin és a bebújós papucs a férfi cipők megszokott kínálatát dobja majd fel önfeledt vidámsággal. Igazi újdonság lesz a designosabb flip-flop sarokkal vagy szövet elemekkel. Szerencsére egy ideje már egyre nagyobb teret hódítanak az újrahasznosított vagy fenntartható anyagból készült eco és vegán lábbelik is. Az Adidas például két régi klasszikusát fenntartható módon, vagyis szén-dioxid kibocsátás nélkül, a környezetet támogatva alakította át vegán cipőre, amelyeket a nyáron a vevők egy szempillantás alatt el is kapkodtak.

Webáruház készítés
borgun_hu