Blog

Rieker cipők – mintha egy pihe-puha felhőn járnál

2019.10.21 09:42

Rieker cipő

Ahány ember, annyi láb és cipő, ergo annyi igény. A német gyártó, a Rieker ezt pontosan tudja, és figyelembe is veszi mind a tavaszi-nyári, mind pedig az őszi-téli cipőkollekciók összeállítása közben. Akár női, akár férfi cipőt keresel, a kínálatban biztosan találsz a stílusodhoz és az adott alkalomhoz illőt.

A Riekert minden korosztály szereti


A Rieker cipők manapság nagy népszerűségnek örvendenek. Nem csoda, hogy kelendőségük miatt sokan azt hiszik, valamiféle varázserővel bírnak. Már itt az elején leszögezzük, ilyenről szó sincs. Vonzerejüknek nincs köze a bűbájossághoz, sokkal inkább a végtelen, semmihez sem fogható kényelemhez. Használójuk úgy érezheti, mintha csak egy felhőn járna.

Kialakításuk masszív, így megfelelő tartást biztosítanak a legbizonytalanabb, legvékonyabb lábaknak is. Antistressz tulajdonságuknak hála a fáradékony végtagok és talpak is maximális komfortban időzhetnek. Jól szellőznek akár egész napos viselés esetén is, hosszabb távú használatukra pedig bőr alapanyaguk ad garanciát.

És ez még nem minden. Az érdeklődők gazdag választékból szemezgethetnek: a sportosabb szandáloktól kezdve az elegánsabb utcai szaladgálós cipőkön át egészen a téli csizmákig számtalan cipő a rendelkezésükre áll. Hasonló a helyzet a minták és a színek tekintetében is. A termékpalettán nemcsak a hagyományosabb árnyalatok kapnak helyet, hanem a kirívóbbak, fiatalosabbak is.

Többféle méret, pénztárcabarát árak

A Rieker webshopban ugyanúgy megtalálhatóak a 36-os női lábbelik, mint 45-ös férfi cipők. Bár speciális méreteket nem gyártanak (50-es cipő nem kapható a felhozatalban), a kínálat a legtöbb kényelmi lábbelit kereső vásárlót kiszolgálja. Legalább annyira ajánljuk ezeket a darabokat utcai használatra, mint nívós eseményekre vagy családi összejövetelekre.

Elcsábultál a Rieker cipők iránt? Rendelj kényelmesen webshopunkból házhoz szállítással!

Webáruház készítés
borgun_hu