Blog

Bugatti cipők a stílusos megjelenésért

2019.10.04 16:40

Régóta tudjuk, hogy a nők szép cipők között érzik igazán boldognak magukat. Szeretik a mutatós lábbeliket, sőt, egyesek mintha sportot űznének abból, hogy temérdek cipőt gyűjtsenek össze gardróbjukba. Ehhez képest a férfiakról mi jut eszünkbe? Általában az, hogy van egy téli cipőjük, egy alkalmi, egy átmeneti és életviteltől függően egy sportos. Ezzel ki is merül a cipőkollekciójuk,
ám ezzel sincs semmi gond, ha az a néhány pár cipő minőségi darab, ami nemcsak mutatós, de amit viselni is nagyon jó. A férfiak kevéssé ismerik a nagy cipőmárkákat, így a többségnek, ha azt mondjuk, hogy Bugatti, hamarabb fog lelki szemei előtt egy sportautó megjelenni, mint egy bőrcipő. Pedig a Bugatti cipők közel három évtizede kitörölhetetlenül bevésték magukat a nívós cipőgyártó cégek sorába. Eleinte az igényes férfiak alkották a célközönségüket, a későbbiekben viszont cipőikkel hölgy vásárlóikat is lenyűgözték.

A Bugatti cipők márkaneve nem mindennapi módon született

Mit tudunk nagy általánosságban a telefonkönyvekről? Azt, hogy tele vannak nevekkel. Ennyi pont elég volt Klaus Jürgen Möllernek is, a Brinkmann vállalat marketingigazgatójának, hogy felüsse a milánói telefonkönyvet azért, hogy egy új divatmárka nevét megtalálhassa. Könnyen megjegyezhető, hangzatos, ugyanakkor nagyon olaszos márkanevet keresett, így akadt rá a találomra felcsapott telefonkönyv egyik oldalán a Bugattira.

Bugatti cipők az igényesség és a megfizethetőség jegyében

A Bugatti márkanevet 1978-ban vették hivatalosan is nyilvántartásba, azonban ekkor még nem cipők, hanem kabátok, steppelt dzsekik gyártásával foglalkoztak. A cég azóta világhírűvé vált, mára pedig már nemcsak kabát- és ruhakollekciója figyelemreméltó, hanem kimagasló cipőkollekciója is. A márka népszerűségét annak köszönheti, hogy megfizethető áron kínál bőrcipőket, amik között éppúgy megférnek az elegánsabb darabok, mint a sportosabb modellek. A Bugatti ötvözi magában a tradicionális értékeket és az éppen aktuális trendek szellemiségét.

Ha igazán minőségi bőrcipőt keresel, ami napjaink divatját is hűen tükrözi, nézz szét Bugatti cipő kínálatunkban!

Webáruház készítés
borgun_hu