Blog

Tamaris cipők, a mindennapok eleganciája

2019.10.07 10:18

A Tamaris Európa egyik legismertebb és legnépszerűbb cipőmárkája. A több mint fél évszázados múltra visszatekintő Wortmann Schuh-Holding részeként garantáltan minőségi, igényes, ízléses és tartós lábbelit választanak magunknak mindazok, akik e közkedvelt brand mellett teszik le a voksukat. A Tamaris évek óta bizonyítja, hogy széles körben képes kiszolgálni az igényeket, legyen szó az elegánsabb lábbelikről vagy akár a hétköznapokra szánt kényelmesebb darabokról.

 

A megújulás képessége

A kifogástalan megjelenésű Tamaris cipők elsöprő sikerének egyik kulcsa, hogy a márka immár évtizedek óta folyamatosan képes a megújulásra, és szezonról szezonra előáll valamilyen friss, olykor merész megoldással. Szó se róla, kénytelen is így tenni, ha benne akar maradni a divat fősodrában, de úgy tűnik, hosszú évek óta sikerrel veszi ezeket az akadályokat. Amellett, hogy igazodik az aktuális trendekhez, a Tamaris nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy megőrizze sajátosságait és egyedi jellegzetességeit. E kettősségnek köszönhető, hogy minden évszakban, minden szezonban rabul ejti a cipőrajongók szívét.

Van, amin nem érdemes változtatni

Noha a divat és a különböző trendek állandó változásban, körforgásban vannak, a cipőgyártásban is léteznek olyan tényezők, amelyek esetében sokkal inkább a stabilitás képvisel értéket. Ezek közé tartozik a minőségi anyaghasználat, és e tekintetben a Tamaris nem ismer kompromisszumot. Bármilyen fazonú vagy kialakítású is legyen egy Tamaris csizma vagy magas sarkú cipő, egy biztos: nem fogja cserbenhagyni a viselőjét.

A gondos kialakítás szintén olyan érték, ami évről évre átível a kollekciókon, ezért bártan kijelenthetjük, hogy a Tamaris cipők kifejezetten megbízhatóak.

Széles választék, kitűnő ár-érték arány

A Tamaris tömegeket vesz célba, ezért a termékeit elérhető áron kínálja. Küldetése, hogy minél több ember viseljen minőségi, mutatós lábbelit, így minden szegmensben képviselteti magát: a papucsok közt éppúgy megtaláljuk ízléses termékeit, mint a szandálok, a fűzős félcipők, a boka- és a hagyományos csizmák sorában. Vonzó márkaként a Tamaris webshopunkban is elérhető, érdemes szemmel tartani a folyamatosan bővülő kínálatot.

Webáruház készítés
borgun_hu