Blog

Szoknyafazonok és az ezekhez passzoló cipők

2021.04.26 11:03

Női cipők szoknyához

Azok a hölgyek, akik minden apró részletre odafigyelnek, biztosan tisztában vannak azzal is, hogy a szoknyák sokfélesége nem azt jelenti, hogy mindenkinek minden fazon jól áll. Ahogy nadrágot, úgy szoknyát is célszerű a testalkatunknak megfelelően választani, ráadásul az sem mindegy, hogy milyen cipővel kombináljuk ezeket. Egy ceruzaszoknyához más lábbeli illik, mint egy A-vonalúhoz, vagy legalábbis a végleges összehatást nagyban befolyásolja, ha nem egy hozzá jól passzoló cipőbe bújunk indulás előtt. A következőkben néhány tippel és konkrét példával is szolgálunk a szoknya-cipő kombinációira.

Lapos női szandált húzz midi szoknyához!


MINISZOKNYA

Ugyan nem csak a fiatalabb generáció körében népszerű a mini fazon, de az köztudott, hogy nem mindenkinek áll jól. Ha mi azon szerencsések körébe tartozunk, akik bátran viselhetik, célszerű magas vagy lapos talpú csizmával párosítanunk, de jöhetnek a nőiesebb bakancsok vagy a combközépig érő csizmák is. A körömcipő is jól passzol hozzá, lényeg, hogy választott lábbelink optikailag is rásegítsen kecses, nyújtott alakunkra.

 

MIDI SZOKNYA
Egyszerűségében rejlenek a nagy lehetőségek. Ha a könnyed elegancia, a mindennapi kényelem elkötelezett hívei vagyunk, biztosan lapul – főleg a nyári ruhatárunkban – pár midi szoknya is. Ehhez egyaránt jól passzolnak a lapos női szandálok, a nőies tornacipők, a balerinek, de a nyitott orrú modellek is. Jelszó a kényelem, tehát minden női cipő, ami ezt sugallja, jó választás lehet egy midi szoknyához.

 

MAXI SZOKNYA
Ahogy a mini, úgy a maxi szoknya sem áll jól mindenkinek, ám akinek igen, az biztosan imádja ezt a fazont. Sokan viselik például a nyári maxi szoknyákat lapos női szandállal, ami nem divatbaki, de ha megjelenésünkből kihoznánk a maximumot, célszerűbb inkább magas sarkú vagy platformos cipőt választanunk ehhez a szabáshoz.

 

CERUZASZOKNYA
Egy szoknyafazon, ami szinte soha nem megy ki a divatból. Általában mindenkinek jól áll, kortól függetlenül. A ceruzaszoknyához főleg alacsony, kényelmes talpú cipők passzolnak, de jól néz ki papucscipővel is. Nyáron tuti ötlet pántos magassarkú szandállal viselni.

 

ÁTLAPOLÓS SZOKNYA
Az átlapolós szoknyák minden körülmény között elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Szinte mindenkinek jól áll ez a fazon, és cipők tekintetében is igazán nagy szabadságot ad. Magas sarkú vagy lapos? Csak a kedved szabhat határt annak, hogy mivel párosítod.

 

BŐVÜLŐ FAZONÚ SZOKNYA
Ebben az esetben egy aranyszabály van, mégpedig, hogy a bővülő fazonú szoknyát minden esetben valamilyen magas sarkú cipővel hordd! Mindegy, hogy telitalpúra, kocka sarkúra vagy tűsarkúra esik a választásod, nem nagyon foghatsz mellé.

Webáruház készítés
borgun_hu