Tamaris cipők

Tamaris: a divatos és kényelmes, minőségi női lábbeli szinonimája

Tamaris cipőbokacipőTamaris papucscipőpumps

A Tamaris az a márka, amelynek hallatán mindenkinek a minőségi női lábbelik ugranak be – nem véletlenül. Gyártója, a német Wortmann az egyik legnagyobb a világon, cipői pedig a legmodernebb technológiák felhasználásával készülnek. A Wortmann fejlesztései közül talán az Antishokk sarok a leghíresebb.

Az ilyen cipők 50%-kal csökkentik azt a terhelést, ami járás közben a gerincet és a csigolyákat terhelik. Ezekben a „rugalmas sarkú” cipőkben ezért jóval kényelmesebb a járás, mint a hagyományos magas sarkúakban.

 

Minden alkalomhoz a megfelelő cipő


A Tamaris cipők tehát egyet jelentenek az egyedi stílusú, divatos, kényelmes és márkás lábbelikkel. De a legfontosabb, hogy tervezésükkor és gyártásukkor a nagybetűs Nő lebeg(ett) a konstruktőrök szeme előtt, és ez minden egyes Tamarisról lerí. Akár a hétköznapok utcai vagy munkahelyi viseletéről, akár mozgásról vagy éppen szórakozásról van szó, ezek közül a cipők közül minden alkalomhoz talál megfelelőt.

Tamaris bokacipőkTamaris cipők, bakancsokAlkalmi cipőTamaris magassarkú cipő

A paletta rendkívül sokszínű: a csizmáktól, bokacsizmáktól, bakancsoktól kezdve a mokaszinokon és a körömcipőkön át a fűzős cipőkig számtalanféle modellből rendelhet webshopunkból.

 

Webáruház készítés
borgun_hu