Blog

Útmutató a férficipők sokszínűségéhez

2020.10.07 13:28

Férfi cipők nagy választékban

Minden férficipő egyforma. Legalábbis első ránézésre nagyon hasonlítanak egymásra, azonban ha alaposabban is szemügyre vesszük a különféle modelleket, rájöhetünk, hogy a férfi lábbelik legalább annyira változatosak, mint a női cipők.

Gondoljunk csak a világhírnévre szert tett Bugatti cipőkre, amik a minőség és a megfizethetőség jegyében szolgálják az urak kényelmét már évtizedek óta. Teszik ezt úgy, hogy a neves márka palettáján megtalálhatóak a mindennapokban hordható, strapabíróbb, sportosabb típusok és azok is, amik kifejezetten különlegesebb alkalmakra tartogathatóbbak.

Mivel az igényes megjelenés már nem csak a hölgyek kiváltsága, ezért ma már a férfiak is igyekeznek igazán körültekintőnek lenni, ha cipővásárlásra adják a fejüket. Lehet, hogy nem töltenek napokat azzal, hogy boltról boltra járjanak a tökéletes lábbeli után kutatva, de azért ők is időt, energiát fordítanak arra, hogy megtalálják az ideális cipőt. Főleg ilyenkor ősszel fejtörősebb a dolog, hiszen nem elég 1-2 pár cipő, hanem legkevesebb háromra van szüksége egy férfinak is, mégpedig három különböző stílusban. Mutatjuk is, hogy mik számukra az őszi alapdarabok.

 

Melyek a legnépszerűbb férficipő típusok?

  • sportcipő
    Nem sok magyarázatra szorul, hogy miért került ez listánk első helyére. Számtalan élethelyzetben bevethető cipőtípus, amit hordhatunk az irodában egy lazább pénteken, hétvégén egy baráti összejövetelen, de ha az élet úgy hozza, egy randin is bátran viselhetünk kényelmes sportcipőt.
  • alkalmi cipő
    Egy férfi ruhatárából sem hiányozhat az elegánsabb, alkalmibb cipő, amit esküvőn, céges vacsorán, megbeszélésen, színházban hordhatunk egy stílusos öltönnyel kombinálva. Mivel ez egy olyan típus, ami ritkábban kerül elő a gardróbból, érdemes kicsit többet áldozni az igényesebb megjelenésre. Ideális választás, ha tiszta bőr alkalmi cipőt veszünk.
  • bakancs
    Egyáltalán nem kell megvárni az első havazást azért, hogy előkerüljön a szekrény mélyéről a bakancs, ami egyszerre ízléses és laza megjelenést kölcsönöz viselőjének. Olyat válasszunk, amely egyszerre védi a lábat, jól tartja a bokát, a talpa pedig legyen mindenképp csúszásmentes.
Webáruház készítés
borgun_hu